Γευση

Μια παραμυθένια Κυριακή στο δάσος!

Θέλεις να περάσεις μια Χριστουγεννιάτικη Κυριακή στο δάσος με ζεστό κρασί και ατμόσφαιρα Χριστουγέννων;

Parallaxi
μια-παραμυθένια-κυριακή-στο-δάσος-151483
Parallaxi

Μια Χριστουγεννιάτικη Κυριακή στο κτήμα Πόρτο Καρράς 

οινος

 Η επόμενη Κυριακή θα είναι μια παραμυθένια Κυριακή αν αποφασίσεις να ξεμακρύνεις στη Χαλκιδική. Να χωθείς σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα με ταινίες, γεύσεις και ζεστό κρασί και να ακούσεις ιστορίες!

Το Κτήμα Πόρτο Καρράς φοράει τα γιορτινά του και η αίθουσα Μελισσάνθη μεταμορφώνεται σε Χριστουγεννιάτικη φωλιά μέσα στο δάσος!!!!

κα

Το οινοποιείο κτίστηκε το 1970 και σε συνδυασμό με τον αμπελώνα, υπήρξε σταθμός για την ελληνική βιομηχανία οίνου. Η τοποθεσία του σε μια κοιλάδα, είναι επιλεγμένη ώστε να μην είναι ορατή για τον περαστικό, τόσο από τον δρόμο όσο και από τη θάλασσα, προστατεύοντας έτσι την ομορφιά του τοπίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημαντικότατη συμβολή του πατέρα της σύγχρονης οινολογίας Καθηγητή Emile Peynauld του Πανεπιστημίου του Bordeaux, καθιέρωσε την ιστορική διαδρομή του πρώτου «Ελληνικού» οίνου του Chateau Porto Carras, από Cabernet Sauvignon, το οποίο προσαρμοσμένο ιδανικά στα ασβεστο-σχιστολιθικά εδάφη του κτήματος μεγαλούργησε διεθνώς αποσπώντας βραβεία, μετάλλια και διακρίσεις.

Ο σχεδιασμός και η επιλογή της θέσης του οινοποιείου στο κέντρο του αμπελώνα συντελεί στην γρήγορη παραλαβή και επεξεργασία των σταφυλιών με στόχο τη διατήρηση του ποιοτικού τους δυναμικού και την αποφυγή οξειδώσεων.

krasi_4

Παραδοσιακά γλυκά, χειροποίητες πίτες, χριστουγεννιάτικες ταινίες για μικρούς και μεγάλους, είναι μια γλυκιά γεύση για την εορταστική συνάντηση την Κυριακή 18/12 και ώρες 12.00-16.00.

15419290_900868126715594_732118113_o

 Ο οινολόγος του Κτήματος θα παρασκευάσει μπροστά μας  το καλύτερο gluhwein του κόσμου  από  το βελούδινο Merlot τους και θα μας πει τα μυστικά της ποικιλίας!!!

Μπορείτε να αγοράσετε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας σε ειδικές τιμές για την ημέρα και φεύγοντας μην ξεχάσετε να πάρετε το δωράκι σας κάτω από το δέντρο μας.

Πληροφορίες: Τηλ. 0030-2310-253758

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα