Διαμονή

Πάσχα μαγικό στο Costa Navarino

Ένα αλησμόνητο και κατανυκτικό Πάσχα

Parallaxi
πάσχα-μαγικό-στο-costa-navarino-985645
Parallaxi

Η Costa Navarino υποδέχεται τους επισκέπτες της το φετινό Πάσχα, με εναλλακτικές αλλά και παραδοσιακές εμπειρίες στα ξενοδοχεία W Costa Navarino, The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort.

Το W Costa Navarino που θα λειτουργεί από τις 5 Απριλίου προτείνει ένα διαφορετικό πασχαλινό πρόγραμμα. Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία με τους Nomade et Sauvage, στο Πασχαλινό μενού θα κυριαρχήσει μια εναλλακτική γαστρονομική πρόταση, καθώς όλα τα γεύματα θα ετοιμάζονται σε υπαίθριες κουζίνες στην παραλία, με καζάνια και χειροποίητους φούρνους όπου θα φουσκώνουν οι παραδοσιακοί «νταβάδες», ενώ το πασχαλινό τραπέζι θα στρωθεί σε ένα καταπράσινο φυσικό σκηνικό.

Οι Nomade et Sauvage ακολουθούν την αλλαγή των εποχών για να συνθέσουν τα υλικά της κουζίνας τους, συλλέγοντας τα αγαθά της μεσσηνιακής γης. Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μέρος σε μαθήματα μαγειρικής με μεσσηνιακά προϊόντα, βάψιμο αυγών και παρασκευή πασχαλινού τσουρεκιού, καθώς και σε εξορμήσεις για συλλογή άγριων φρούτων και βοτάνων, που θα αρωματίσουν φυσικά εκχυλίσματα και αποστάγματα. Το εορταστικό κλίμα της Κυριακής του Πάσχα θα ολοκληρωθεί με ένα πάρτι, με τη συμμετοχή των DJs του ManCode Θαλή Πιτούλη και Θανάση Βασιλόπουλο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε wellness workshops με γιόγκα, πιλάτες και διαλογισμό, στην παραλία και στη φύση.

Το W Costa Navarino απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος. Για περισσότερες πληροφορίες και προτάσεις διαμονής δείτε εδώ.

Τα ξενοδοχεία The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, A Luxury Collection Resort θα προσφέρουν αυθεντικές Πασχαλινές εμπειρίες, με αναβίωση πατροπαράδοτων εθίμων και τοπικών παραδόσεων. Τη Μεγάλη Παρασκευή οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν στον στολισμό και στην περιφορά του Επιταφίου, που πραγματοποιείται σε κλίμα κατάνυξης στο εκκλησάκι του Αγ. Σαμψών, ενώ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, τα εργαστήρια για την παρασκευή του παραδοσιακού παστελιού και τη δημιουργία πασχαλινών λαμπάδων, υποδέχονται μικρούς και μεγάλους. Το πρωί του Μεγάλου Σάββατο γυναίκες από την περιοχή μοιράζονται τα μυστικά για την παρασκευή της περιβόητης «Λαμπροκουλούρας». Το βράδυ τελείται η Αναστάσιμη Ακολουθία και ακολουθεί το αναστάσιμο δείπνο.

Την Κυριακή του Πάσχα, το πρόγραμμα ξεκινά με «Κυνήγι Θησαυρού» και συνεχίζεται με παραδοσιακές μουσικές και χορούς από τοπικούς συλλόγους. Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά στο SandCastle, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δράσεις και εξερευνώντας τη φύση, ενώ μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες όπως διαγωνισμό ζωγραφικής σε πασχαλινά αυγά, κατασκευή φαναριών, ζωγραφική προσώπου, μουσικοχορευτικές παραστάσεις και κουκλοθέατρο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα