Ταξίδι

Τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο διαφημίζει τη Θάσο ως ιδανικό και οικονομικό προορισμό

«Μπορούμε να κάνουμε διακοπές με πιο καλές τιμές σε σχέση με τις τιμές της Αττάλειας και του Τσεσμέ, είναι πιο άνετα και πιο ήσυχα»

Parallaxi
τουρκικό-τηλεοπτικό-δίκτυο-διαφημίζ-1034999
Parallaxi

Την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τη Θάσο διαφημίζει το γνωστό τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο SHOW HABER, μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ως φτηνό προορισμό για διακοπές, αποτυπώνοντας έτσι την αλλαγή κλίματος μεταξύ των δύο χωρών.

Το δελτίο ειδήσεων του SHOW HABER ανέφερε, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης: «Αυξήθηκε το κόστος των διακοπών, όπως υποτιμήθηκε η λίρα και το ταξίδι στο εξωτερικό έγινε όνειρο για πολλούς. Ας δούμε το κόστος ενός ταξιδιού στην Ελλάδα που είναι δίπλα μας. Το ψάξαμε για εσάς. Ο ρεπόρτερ μας ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στη Θάσο. Ας ξεκινήσει ταξίδι μας.

Μετά από περίπου 6 ώρες φτάσαμε στην Κεραμωτή. Εδώ επιβιβαστήκαμε σε πλοίο. 4 άτομα πληρώσαμε 45 ευρώ και σε μισή ώρα θα είμαστε στη Θάσο».

Το δελτίο ειδήσεων του SHOW TV ανέφερε στη συνέχεια: «Συνεχίζεται η περιοδεία της ομάδας του Show Tv στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά πήγαν στις πλαζ και ερεύνησαν τις τιμές από τα ενοίκια μέχρι και το φαγητό και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. H εικόνα είναι εντυπωσιακή και για κάποιους είναι θρυλική. Βλέπετε υπάρχει μια εικόνα τροπικής παραλίας.

Πεντακάθαρη θάλασσα, παραλίες και υπέροχο ήλιο. Μείναμε ευχαριστημένοι καθώς είναι φιλόξενοι. Εδώ είναι άλλη μια παραλία της Θάσου. Το όνομα της είναι η παραλία Μάρμαρα. Καθώς παίρνει το όνομα από τα λατομεία μαρμάρου. Εδώ έρχεστε με το αυτοκίνητο σας και για να το παρκάρετε δεν πληρώνετε τίποτα.

Εδώ μπορούμε να κάνουμε διακοπές με πιο καλές τιμές σε σχέση με τις τιμές της Αττάλειας και του Τσεσμέ. Εδώ είναι πιο άνετα, πιο φθηνά και πιο ήσυχα. Ενώ στην Αλικαρνασσό και στον Τσεσμέ έχει κόσμο.

Εδώ υπάρχουν οι ομπρέλες με τις ξαπλώστρες. Πληρώνετε μόλις 15 ευρώ και σας δίνουν και δωρεάν ένα ποτό».

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα