Life

Θέλεις να ζωγραφίσεις τo υπόγειo parking του One Salonica;

Mια σπουδαία ευκαιρία για τους καλλιτέχνες graffiti να συμμετάσχουν, κερδίζοντας παράλληλα βραβεία με χρηματικό έπαθλο.

Parallaxi
θέλεις-να-ζωγραφίσεις-τo-υπόγειo-parking-του-one-salon-854463
Parallaxi

Μια σπουδαία ευκαιρία, αν ασχολείσαι με το graffiti, για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό mural στο χώρο του υπόγειου parking του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου One Salonica, είναι τώρα εδώ.

Από τις λίγες ευκαιρίες που δίνονται σε καλλιτέχνες δρόμου να παρέμβουν σε μεγάλες επιφάνειες επισκέψιμων κτιρίων δημιουργώντας ένα έργο το οποίο θα βραβευτεί με χρηματικό έπαθλο! 

Η μεταμόρφωση των τοίχων του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται στο υπόγειο του εμπορικού είναι προ των πυλών!

Στo One Salonica ξεκινά ένα street art activation για να χρωματιστούν/ομορφύνουν τοίχοι στα 3 υπόγεια επίπεδα parking (-2, -3, -4 floors) του εμπορικού κέντρου, περνώντας μηνύματα μέσα από την αγάπη για την μόδα και την τέχνη.

Το One Salonica καλεί graffiti & mural artists να στείλουν τις προτάσεις/προσχέδια τους βασισμένα στο brief που θα δώσει στους καλλιτέχνες το εμπορικό κέντρο μέσω ειδικής φόρμας συμμετοχής.

Αν ασχολείσαι επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τα graffiti & τα mural  έχεις μια σούπερ ευκαιρία να συμμετάσχεις και να κερδίσεις ένα βραβείο, ακόμα και να δεις το έργο σου να κοσμεί ένα πολυσύχναστο χώρο παρκαρίσματος.

O κάθε artist έχει τη δυνατότητα να στείλει από 1 έως 3 εικαστικές προτάσεις, βάσει του concept/brief συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής

Από τα σχέδια που θα παραληφθούν, θα επιλεγούν τα 10 για την υλοποίηση, για να διαγωνιστούν έπειτα σε μια online ψηφοφορία στα digital media του One salonica και να αναδειχθούν τα 3 κορυφαία με αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα.

Ο πρώτος νικητής θα παραλάβει 5.000€, ο δεύτερος 1.500€ και ο 3ος νικητής 500€.

Kαι οι 10 artists που θα επιλεγούν από την ομάδα του One Salonica, μετά την αποστολή των εικαστικών τους προτάσεων/προσχεδίων, θα υπογράψουν σύμβαση έργου με την εταιρεία και θα λάβουν ένα χρηματικό ποσό για να προχωρήσουν στην υλοποίηση του mural.

#SprayLoveforFashion

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του διαγωνισμού.

Στείλτε τώρα τη δική σας συμμετοχή και δείτε το έργο σας στον τοίχο του εμπορικού κέντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο marketing@onesalonica.com 

Aκολουθήστε το One Salonica στο instagram, στο facebook και στο tiktok 

Διεύθυνση: Κώττα Ρούλια 10 | Site: www.onesalonica.com

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα