Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν τους μετανάστες στο πορτ μπαγκάζ

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες

Parallaxi
θεσσαλονίκη-έκρυβαν-τους-μετανάστες-899489
Parallaxi

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες μεταφορές αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της ανωτέρω Διεύθυνσης, συνέλαβαν τέσσερις αλλοδαπούς και έναν 49χρονο Έλληνα, για δύο περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα:

-Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (15-07-2022) εντοπίστηκαν στην Εγνατία Οδό, δύο (2) οχήματα τα οποία ελέγχθηκαν πλησίον των πλευρικών διοδίων του Κόμβου Προφήτη. Στο εσωτερικό του ενός εντοπίστηκε αλλοδαπός οδηγός και τέσσερις (4) μεταφερόμενοι αλλοδαποί (3 εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών) που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ στο έτερο όχημα, το οποίο διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως προπομπός προκειμένου να ελέγχει τη διαδρομή για την ύπαρξη αστυνομικών ελέγχων, επέβαιναν τρεις (3) συνεργοί (1 ημεδαπός – 2 αλλοδαποί) του παραπάνω οδηγού.

-Πρωινές ώρες χθες (14-07-2022) στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν 30χρονος αλλοδαπός οδηγός και δύο (2) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων (στο χώρο των αποσκευών), ενώ εντοπίστηκε έπειτα από αναζητήσεις ένας (1) ακόμη παράτυπος μετανάστης, ο οποίος κατά την ακινητοποίηση του οχήματος τράπηκε σε φυγή.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα