Θεσσαλονίκη

Άγρια κριτική του Α. Τζιτζικώστα στον Σ. Σιμόπουλο για την ανάρτηση του κατά του Κραουνάκη

Απάντηση σε υψηλούς τόνους

Parallaxi
άγρια-κριτική-του-α-τζιτζικώστα-στον-σ-419372
Parallaxi
Εικόνα Motion Team

Η συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη αύριο 23 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και η επίθεση που δέχθηκε ο καλλιτέχνης από τον βουλευτή της ΝΔ Στράτο Σιμόπουλο με ανάρτηση του στο facebook δεν έμειναν ασχολίαστες από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα καθώς είναι η περιφέρεια που διοργανώνει την αυριανή μουσική παράσταση. 

Σηκώνοντας λοιπόν το γάντι και μάλιστα δημόσια από το βήμα της ημερίδας που διοργάνωσε η εφημερίδα «Μακεδονία» για τη Θεσσαλονίκη ο Απόστολος Τζιτζικώστας απάντησε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος στην ανάρτηση τόνισε πως δεν θα πρέπει να ανταμείβονται υβριστές της ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά «ας μην ανταμείβουμε υβριστές μας σαν τον Κραουνάκη».

Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας με αυστηρό τόνο σημείωσε χαρακτηριστικά ότι μπορεί να διαφωνεί πολιτικά με τον κ. Κραουνάκη όμως ο πολιτισμός δεν έχει ιδεολογικές, κομματικές ή πολιτικές αφετηρίες και διαχωρισμούς.

Αναλυτικά η απάντηση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στην ανάρτηση του Σ. Σιμόπουλου:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής, άκουσα τον κύριο Σιμόπουλο και προχθές, διαφωνώ πολιτικά σε όλα με τον κύριο Κραουνάκη ως προς τις θέσεις που έχει αναπτύξει. Όμως ο πολιτισμός δεν έχει ιδεολογικές, κομματικές ή πολιτικές αφετηρίες και διαχωρισμούς. Και εμείς ως περιφέρεια και κέντρο πολιτισμού είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε το σύνολο του πολιτισμού και της χώρας. Όποιος θέλει να διαφωνεί με τον κύριο Κραουνάκη, μπορεί να το κάνει ελεύθερα. Αλλά εκδηλώσεις με ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον Πολιτισμό ακόμα κι αν διαφωνούμε πολιτικά μαζί τους, όσο είμαι περιφερειάρχης, θα γίνονται διαρκώς. Να το βάλουν καλά κάποιοι στο μυαλό τους». 

https://www.facebook.com/stratos.simopoulosA/posts/2417749081673595

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα