Θεσσαλονίκη

Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο

Συμπλοκή νεαρών ατόμων λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του αφύλαχτου Κονταξοπούλειου Αθλητικού Κέντρου στο Ωραιόκαστρο

Parallaxi
άγρια-συμπλοκή-ανηλίκων-στο-ωραιόκασ-1060146
Parallaxi

Συμπλοκή νεαρών ατόμων λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του αφύλαχτου Κονταξοπούλειου Αθλητικού Κέντρου στο Ωραιόκαστρο κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, ανήλικοι αλλοδαποί από άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης παρενόχλησαν κοπέλες που βρίσκονταν στο Κονταξοπούλειο κρατώντας αιχμηρά αντικείμενα, μαχαίρι και κατσαβίδι, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με δεύτερη παρέα ανηλίκων από το Ωραιόκαστρο, με ξύλα και πέτρες, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Επί τόπου έφτασαν τρία περιπολικά της αστυνομίας και αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ), που προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές.

Στον έναν εκ των τεσσάρων το οποίο φέρεται να αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στη συμπλοκή βρέθηκε επάνω του αιχμηρό αντικείμενο, μαχαίρι, για το οποίο θα σχηματιστεί δικογραφία για τον νόμο περί όπλων.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Polites Oraiokastrou

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα