Ελλάδα

Ανοίγοντας δρόμους καριέρας με όπλο ένα παιχνίδι απόδρασης

Ένα παιχνίδι που που δεν έκρυβε παγίδες, αλλά το κλειδί για μία επιτυχημένη καριέρα!

Parallaxi
ανοίγοντας-δρόμους-καριέρας-με-όπλο-έ-538178
Parallaxi

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τhe Lidl Skills Trap, το πρωτότυπο βιωματικό διαδραστικό παιχνίδι απόδρασης της Lidl Ελλάς, που δεν έκρυβε παγίδες, αλλά το κλειδί για μία επιτυχημένη καριέρα!

Περισσότεροι από 60.000 μοναδικοί επισκέπτες επισκέφθηκαν lidlskillstrap.gr, τo microsite που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτήν την ενέργεια ενώ 800 από αυτούς είχαν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή, προτού εξαντληθούν οι θέσεις, στο διαφορετικό escape room που προσομοίωνε τον χώρο εργασίας της Lidl Ελλάς.

Το The Lidl Skills Trap ταξίδεψε περισσότερα από 1200 χιλιόμετρα μέσα σε έναν μήνα σε 3 προορισμούς – Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Αθήνα – και έβαλε τους παίκτες σε έναν κόσμο γρίφων και αινιγμάτων, προκαλώντας τους να ακονίσουν τις ικανότητές τους και να ξεκλειδώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι παίκτες σχημάτισαν ομάδες των 5 ατόμων και έλυσαν γρίφους, συνεργάστηκαν, διασκέδασαν και είχαν την ευκαιρία να δείξουν στην πράξη μέσα από μια διασκεδαστική και συναρπαστική διαδικασία παιχνιδιού, πόσο γρήγοροι, επινοητικοί, ευέλικτοι και δημιουργικοί είναι.

Οι 20 καλύτεροι, εκείνοι που απέδρασαν από το The Lidl Skills Trap στον μικρότερο χρόνο και με τις λιγότερες βοήθειες, κέρδισαν τις 20 θέσεις σε ένα career workshop που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και παρείχε στους 20 νικητές σημαντικά εφόδια και εργαλεία για να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Αυτή η ενέργεια της Lidl Ελλάς έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά ενεργειών που δείχνουν πως είναι πάντα κοντά στους νέους και τους στηρίζει με κάθε τρόπο να κυνηγήσουν την καριέρα των ονείρων τους.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα