Θεσσαλονίκη

Αποτελειώνοντας τα πετσοκομμένα δέντρα της πόλης

Μια καταγγελία πολίτη για ένα περιστατικό που προκαλεί οργή στην Μπότσαρη

Parallaxi
αποτελειώνοντας-τα-πετσοκομμένα-δέν-1052632
Parallaxi

Σε καταγγελία για ένα περιστατικό που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε αναγνώστης της parallaxi.

Σύμφωνα με την καταγγελία, άνθρωποι επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην περιοχή, προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να ξεράνουν ένα από τα δέντρα που έχουν το προηγούμενο διάστημα κλαδευτεί με αποτέλεσμα να έχει απομείνει μόνο ένα τμήμα του κορμού τους.

Η επιχείρηση κάλυψε το κομμένο μέρος του δέντρου με σακούλα και αλάτι, με ανθρώπους της γειτονιάς να ζητούν τον λόγο για τη συγκεκριμένη κίνηση.

Ωστόσο, βλέποντας ότι δεν αλλάζει κάτι, προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία για φθορά δημόσιας περιουσίας, χωρίς ωστόσο και από εκεί να βρεθεί λύση.

Μάλιστα, οι καταγγέλλοντες σημειώνουν ότι προσπάθησαν να μιλήσουν με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, αλλά είχε μια απαράδεκτη στάση απέναντι τους.

Πέρα από τις ύβρεις, κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης προσπάθησε να τον χτυπήσει, αλλά τελικά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μετά την παρέμβαση του προσωπικού του καταστήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία το δέντρο είχε βγάλει πολλά παρακλάδια, τα οποία όμως από την επιχείρηση κάλυψαν με μαύρη πλαστική σακούλα.

Παρά το γεγονός ότι κάτοικοι απομάκρυναν την σακούλα αυτή, άνθρωποι της επιχείρησης επανήλθαν και γέμισαν το δέντρο με αλάτι, αφού πρώτα εξαφάνισαν όλες τις παραφυάδες του.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα