Θεσσαλονίκη

Το ΑΠΘ σε βοηθά να βρεις το νέο φοιτητικό σου σπίτι

Μια ενέργεια του ΑΠΘ που λύνει προβλήματα...

Parallaxi
το-απθ-σε-βοηθά-να-βρεις-το-νέο-φοιτητικ-125366
Parallaxi

Σήμερα ανακοινώνονται οι βάσεις για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο των φετινών φοιτητών. Για πολλούς από αυτούς θα σημάνει η ώρα να ετοιμαστούν βαλίτσες και να φύγουν για πρώτη φορά από την οικογενειακή στέγη τα παιδιά που ανοίγουν τα φτερά τους. Η πρώτη επιτακτική ανάγκη θα είναι η ανεύρεση στέγης. Με το ίντερνετ τα πράγματα έχουν γίνει πιο εύκολα, αλλά οι εικόνες με γονείς να βρίσκονται στους δρόμους αναζητώντας ενοικιαστήρια θα είναι συνηθισμένες τις επόμενες μέρες.

foititis

Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θέλοντας να βοηθήσουν τους νεους φοιτητές που θα μετακομίσουν στην πόλη μας, φρόντισαν να λειτουργήσει και φέτος ανοικτή γραμμή εξυπηρέτησης, προκειμένου οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του Ιδρύματος να βοηθηθούν στην αναζήτηση και εύρεση στέγης.

Για το σκοπό αυτό είναι στη διάθεση των ιδιοκτητών διαμερισμάτων της Θεσσαλονίκης η ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών (dps.auth.gr), στην οποία καταχωρούνται τα ακίνητα που διαθέτουν προς ενοικίαση, αρκεί να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του Τμήματος: 2310 997168, 995132, 994168, 996743, 991372 και  991373 δίνοντας περιγραφή του ακινήτου τους, σχετικές φωτογραφίες καθώς και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Στην ίδια ιστοσελίδα και τις παραπάνω τηλεφωνικές γραμμές, μπορούν να επικοινωνούν και οι φοιτητές/φοιτήτριες  για να ενημερώνονται για τα διαθέσιμα διαμερίσματα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα