Artozyma- Detrop Boutique: Πάνω από 1.000 προγραμματισμένα ραντεβού μεταξύ hosted buyers- εκθετών
Η “καρδιά” του αγροδιατροφικού τομέα χτυπά στην Artozyma και την Detrop Boutique.
Δυναμική επάνοδο με πάνω από 1.000 επιχειρηματικά ραντεβού μεταξύ προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών και εκθετών πραγματοποιεί το εκθεσιακό δίδυμο Artozyma και Detrop, που θέτει τον “πήχυ” των τεχνολογικών εξελίξεων, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας στον αγροδιατροφικό κλάδο.
Οι δύο Εκθέσεις διοργανώνονται μέχρι και αύριο από τη ΔΕΘ- Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με συνολικά 350 εκθέτες (άμεσους και έμμεσους), συμμετοχές από 23 χώρες και περισσότερους από 130 Hosted Buyers (προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες) από 22 χώρες.
Το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, τα master classes από την Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας στο Bakery Lab, τα αντίστοιχα master classes ζαχαροπλαστικής από την Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος στο Pastry Lab, οι εκδηλώσεις γαστρονομίας και γευστικής εκπαίδευσης Greek Bites Area και Cheese & Wine και ο 1ος Διεθνής Διαγωνισμός Ποιότητας.
Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου και Ποιότητας Επιτραπέζιας Ελιάς αποτελούν ένα μέρος μόνο των παράλληλων εκδηλώσεων των δύο Εκθέσεων.
Ακόμη σήμερα από τις 17:00-19:00 η Συντεχνία Καταστηματαρχών-Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί (seminars & workshops area στον ημιόροφο του περιπτέρου 15) ημερίδα με θέμα: “Το Ζαχαροπλαστείο στη Digital Εποχή του”, ενώ το ΑΠΘ και η Ένωση Ελλήνων Χημικών ΠΤΚΔΜ από τις 16:00- 19:00 διοργανώνει εκδήλωση (στην αίθουσα C του Σ.Κ. Ν. Γερμανός) για τις αποκεντρωμένες ερευνητικές υποδομές στον αγροδιατροφικό τομέα.
Στη Detrop Boutique τιμώμενος δήμος είναι ο Δήμος Πύργου Ηλείας, στο περίπτερο του οποίου συμμετέχουν πολλές επιχειρήσεις μεταποίησης, οι οποίες παράγουν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας Π.Ο.Π.
*Το ωράριο λειτουργίας των δύο Εκθέσεων αύριο, Δευτέρα 4 Απριλίου, είναι από τις 10:00-18:00.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ