Επικαιρότητα

Χιόνια παντού στο Ωραιόκαστρο – Έκκληση να μην μετακινούνται οι πολίτες

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες.

Parallaxi
χιόνια-παντού-στο-ωραιόκαστρο-έκκλη-394996
Parallaxi
Εικόνα Facebook

Εικόνες: Facebook Group ”Ωραιόκαστρο”

Στα λευκά έχει ντυθεί το Ωραιόκαστρο από σήμερα το πρωί, με το χιόνι να έχει στρωθεί για τα καλά ακόμη και στο κέντρο της περιοχής. Οι εικόνες των κατοίκων, όπως τις μοιράζονται στα social media, είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί και είναι δεδομένο ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όσους ζουν και εργάζονται εκεί.

**ΔΙΑΒΑΣΤΕ τα πάντα για την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία ΕΔΩ**

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου, Ηλίας Ζιακούλης, κάλεσε τους πολίτες στα ψηλά του Ωραιοκάστρου, στις γύρω περιοχές αλλά και στο κέντρο του οικισμού να αποφύγουν τις μετακινήσεις. Όπως σημείωσε, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, πέντε εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου βρίσκονται από τις 05.00 έξω στους δρόμους προκειμένου να εξομαλύνουν την κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

Εικόνα Facebook

Οι παιδικοί σταθμοί Μελισσοχωρίου, Λητής, Δρυμού όπως και τα ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Παλαιοκάστρου, Λητής και Πενταλόφου παραμένουν κλειστά σήμερα έπειτα από απόφαση της δημοτικής αρχής.

Η ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ωραιοκάστρου:

Καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους από τις 3/1/2019 και έως το τέλος της αναμενόμενη κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα μας.

Καλούμε ιδιαίτερα τους οδηγούς να συνεργαστούν μαζί μας και να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους σε ανηφόρες, κατηφόρες , σε στροφές και γενικά σε σημεία τα οποία δεν διευκολύνουν την πρόσβαση των εκχιονιστικών μηχανημάτων μας.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου τις ημέρες αυτές θα είναι δίπλα στους δημότες του καθώς θα διαθέτει όχημα για τη μεταφορά τους, σε περίπτωση έκτακτων και σοβαρών περιστατικών (π.χ. μεταφορά σε νοσοκομείο). Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2313304080

Εικόνα Facebook
Εικόνα Facebook
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα