Θεσσαλονίκη

Χωρίς ρεύμα Σταυρούπολη, Εύοσμος – Χωρίς νερό το Ωραιόκαστρο

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Parallaxi
χωρίς-ρεύμα-σταυρούπολη-εύοσμος-χωρ-504817
Parallaxi

Χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν σήμερα σημεία στην Σταυρούπολη και στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, θα σημειωθούν διακοπές ρεύματος στη Σταυρούπολη του δήμου Παύλου Μελά ως εξής:

8:00-10:00 επί της Αγίας Τριάδος 8:00-10:00 στην οδό Αμπελοκήπων με Μαγνησίας γωνία Κολοκοτρώνη 10:00-12:00 στην οδό Σωτήρος γωνία με Παπανικολή και Σαλαμίνος

Ακόμα από τις 11:00 μέχρι τις 13:00 δεν θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές επί της οδού Ολυμπιάδος στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου.

Χωρίς νερό στο Ωραιόκαστρο

Ειδικότερα, από τις 9:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ110, στη συμβολή των οδών Δημητρίου Γούναρη–Ουζούνη, Ουζούνη-Κονταξοπούλου και ακύρωση του παλαιού αγωγού Ζακύνθου-Φλωρίνης του δήμου Ωραιοκάστρου.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Μακεδονικού Αγώνα–Καραϊσκάκη–Μακεδονίας–Κονταξοπούλου καθώς και στις παρακείμενες οδούς.

«Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα