Θεσσαλονίκη

Δ. Τσαβλής: Είναι απαράδεκτο μία πόλη που θέλει να λέγεται ευρωπαϊκή, να μιλάει για την καθαριότητα

“Δεν υπάρχουν άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θέλουν να διεκδικήσουν αυτό που πραγματικά αξίζει”

Parallaxi
δ-τσαβλής-είναι-απαράδεκτο-μία-πόλη-πο-1062922
Parallaxi

“Είναι απαράδεκτο το 2023 μία πόλη που θέλει να λέγεται ευρωπαϊκή να μιλάει για την καθαριότητα, το θέμα θα έπρεπε να είναι στις ράγες εδώ και χρόνια”, τόνισε ο πνευμονολόγος και υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό “Όλοι Εμείς“, Δρόσος Τσαβλής.

Δεν έγινε σωστή διαχείριση του προσωπικού, απαξιώθηκαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, ενώ και την περίοδο της πανδημίας δούλευαν χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας, είπε ο κ. Τσαβλής και πρόσθεσε ότι από τα 90 απορριμματοφόρα που έχουμε μόνο τα 20 βγαίνουν στους δρόμους.

Σε ό,τι αφορά το κυκλοφοριακό, ο υποψήφιος δήμαρχος επισήμανε ότι είναι έντονο στην πόλη, ωστόσο, υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή για να αναπνεύσουμε πρέπει να γίνουν μικροεπεμβάσεις και όχι το fly over μέχρι να ξεκινήσει το μετρό .

“Δεν υπάρχουν άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι να διεκδικήσουν αυτό που πραγματικά αξίζει η πόλη, δεν έχουν χτυπήσει ποτέ το χέρι στο τραπέζι, δεν έχουν πάει ποτέ στην Αθήνα με τη μορφή της διεκδίκησης αλλά της ικεσίας”, κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαβλής.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα