Θεσσαλονίκη

Ο δήμαρχος Κ. Ζέρβας εγκαινίασε το περίπτερο του δήμου στην 84η ΔΕΘ

Το περίπτερο του δήμου Θεσσαλονίκης στην 84η ΔΕΘ εγκαινίασε ο νέος δήμαρχος.

Parallaxi
ο-δήμαρχος-κ-ζέρβας-εγκαινίασε-το-περί-448626
Parallaxi

Το περίπτερο του δήμου Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται απέναντι από τον Πύργο του ΟΤΕ, στην 84η Διεθνή Έκθεση, εγκαινίασε το βράδυ ο νέος δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, παρουσία βουλευτών της πόλης, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και πλήθος κόσμου.

Ο κ.Ζέρβας, στη διάρκεια του χαιρετισμού του, χαρακτήρισε “πραγματικούς ήρωες” τους εργαζόμενους του δήμου Θεσσαλονίκης στον τομέα της καθαριότητας, εκφράζοντας την ιδιαίτερη εκτίμηση του προς το έργο τους.

“Όλη αυτή την εβδομάδα γίνονται σημαντικά πράγματα στη ΔΕΘ, αλλά τα τέσσερα χρόνια που μας περιμένουν θα γίνουν σημαντικά πράγματα στην πόλη μας. Σας καλώ να είστε κοντά μας αυτά τα τέσσερα δημιουργικά χρόνια, έτσι ώστε στο τέλος να πούμε ότι ήταν υπέροχα χρόνια για τη Θεσσαλονίκη”, είπε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος λίγο πριν κόψει την κορδέλα του περιπτέρου.

Εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ο Δημήτρης Παπασωτηρίου, υπεύθυνος τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας με ΟΤΑ, στον δικό του σύντομο χαιρετισμό ανέφερε πως η “Θεσσαλονίκη και οι κάτοικοι της έχουν αγκαλιάσει την ανακύκλωση. Ωστόσο, η ευρωπαϊκή νομοθεσία και οι πλαστικές σακούλες ανεβάζουν τον πήχη ακόμη ψηλότερα. Η Θεσσαλονίκη πρωτοστατεί και σε αυτό”.

Το περίπτερο στοχεύει στην προβολή των δράσεων του δήμου Θεσσαλονίκης και την ενημέρωση των επισκεπτών, μικρών και μεγάλων, γύρω από την καθαριότητα και την ανακύκλωση. Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στον χώρο του περιπτέρου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Διαχείριση Αστικών Απορριμμάτων – Ανακύκλωση και Πράσινες Πόλεις» με εισηγητές εκπροσώπους αρμόδιων φορέων.

Πηγή: Α.Καρ./ ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα