Θεσσαλονίκη

Δήμος Θεσσαλονίκης: Συγκροτείται σε παράταξη η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη για Όλους»

Μετά από εισήγηση του Σ. Πέγκα στην πρώτη μετεκλογική συνάντηση της «ΘΓΟ»

Parallaxi
δήμος-θεσσαλονίκης-συγκροτείται-σε-π-1078847
Parallaxi

Τη Δευτέρα 6/11/23, πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική συνάντηση της Δημοτικής Κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», με τη συμμετοχή των εκλεγμένων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, ανθρώπων του ψηφοδελτίου της κίνησης και στελεχών που συνέβαλαν στο εκλογικό εγχείρημά της.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε την εισήγηση του επικεφαλής, Σπύρου Πέγκα, εκφράστηκαν οι απόψεις των ανθρώπων της κίνησης τόσο στο θέμα της κριτικής αποτίμησης της εκλογικής προσπάθειας όσο και στο θέμα της συνέχισης της παρουσίας της «Θεσσαλονίκης Για Όλους» στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης μας.

Ομόφωνη υπήρξε η εκτίμηση ότι η εκλογική μάχη δόθηκε με την επιτυχή συγκρότηση μιαςευρείας συμμαχίας κοινωνικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων και με τη στήριξη μεγάλου εύρους ανθρώπων και προσωπικοτήτων της κοινωνίας των πολιτών. Το εκλογικό αποτέλεσμα, με το οποίο μας τίμησαν 20.000 (21%) συμπολίτες μας δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα και στο ψηφοδέλτιό μας, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και μας δημιουργεί την ευθύνη να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την πόλη μας διορθώνοντας τα λάθη και εντείνοντας τις προσπάθειές μας με ορίζοντα το 2028.

Τέλος, αποφασίστηκε η συγκρότηση μιας ανοιχτής, δημοκρατικής και συμμετοχικής παράταξης με εκλογή οργάνων και σύσταση ομάδων εργασίας προκειμένου να είναι σε θέση σύντομα να ανταποκριθεί με επάρκεια στην άσκηση προγραμματικής αντιπολίτευσης κατά την επόμενη πενταετία με βάση το πρόγραμμα και τις θέσεις της. Η παρουσία της νέας παράταξης θα είναι αισθητή όχι μόνο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και σε κάθε γειτονιά της Θεσσαλονίκης.

Η «Θεσσαλονίκη Για Όλους» ήρθε για να μείνει στην πόλη για την πόλη και σύντομα θα είναι έτοιμη να αναπτύξει τη δράση της προς όφελος της Θεσσαλονίκης και των πολιτών της.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα