Θεσσαλονίκη

Ένας φωτογραφικός διαγωνισμός με έντονο ευρωπαϊκό άρωμα

Η Europe Direct και η Αμερικάνικη Γεωργική σχολή σας καλούν!

Parallaxi
ένας-φωτογραφικός-διαγωνισμός-με-έντ-537264
Parallaxi

H Αμερικάνικη Γεωργική σχολή σε συνεργασία με το Eurodirect σε καλεί να πάρεις μέρος σε έναν ξεχωριστό φωτογραφικό διαγωνισμό! Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φωτογραφίσουν ένα έργο που έχει χρηματοδοτηθεί από την ΕΕ στην περιοχή μας. Και ποια είναι αυτά; Στη σελίδα του Eurodirect στο Facebook καθημερινά θα υπάρχουν σχετικές πληροφορίες.

Διάβασε αναλυτικά την ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες:

Η φωτογραφική μηχανή #Nikon Digital Camera Β500 και #οικολογικές τσάντες με προϊόντα του εκπαιδευτικού μας αγροκτήματος περιμένουν τους νικητές του φωτογραφικού διαγωνισμού μας!

Στείλτε μία έως δύο φωτογραφίες σας που δείχνουν ή αναδεικνύουν ένα από τα έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί από την πολιτική συνοχής και κερδίστε! Ποια είναι τα έργα αυτά; Παρακολουθείστε τις αναρτήσεις μας στο facebook, όπου σχεδόν καθημερινά σας δίνουμε ιδέες για τα έργα αυτά σε όλους τους Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας!

Μέχρι τώρα παρουσιάσαμε ενδεικτικά έργα από Χαλκιδική, Ημαθία και Πέλλα, ενώ σήμερα σας δείχνουμε ιδέες από τη Θεσσαλονίκη, ώστε μέσα στο Σαββατοκύριακο να βγάλετε ωραίες φωτογραφίες και να μας τις στείλετε μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου 2020 στο [email protected]!

Ποια έργα χρηματοδοτήθηκαν από πολιτική συνοχής και αποτελούν έμπνευση για φωτογραφίες στην πόλη μας;

Η Ανάπλαση της νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και του τμήματος από το Βασιλικό Θέατρο έως τους Ομίλους Θαλάσσιων Αθλημάτων. Κατασκευή/ανέγερση του 2ου γυμνασίου Ευκαρπίας και του 3ου Ολοήμερου 6θέσιου Δημοτικού Πυλαίας. Συντήρηση, Προστασία και Βελτίωση της ανώτερης επιφάνειας των Τειχών της Θεσσαλονίκης. Ηλεκτροφωτισμός, Αποκατάσταση και Ανάδειξη των ψηφιδωτών δαπέδων των ανακτόρων του Γαλέριου στην Πλατεία Ναυαρίνου.

Άλλα έργα:

  • Προμήθεια και εγκατάσταση ιατροτεχνολογικού και βιοιατρικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας στα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Αγίου Παύλου, Θεαγένειο και ΑΧΕΠΑ
  • Προμήθεια εξοπλισμού στο Μέγαρο Μουσικής
  • Παροχή Υπηρεσιών φροντίδας και φιλοξενείας παιδιών, δράσεις κοινωνικής ένταξης, Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση, υποστήριξη συμβουλευτικών κέντρων και ξενώνων φιλοξενείας κακοποιημένων γυναικών, υποστήριξη κοινωνικής επιχειρηματικότητας, υλοποίηση Κέντρων κοινότητας (κοινωνικά φαρμακεία και παντοπωλεία) και άλλα πολλά!

📣 Διαβάστε τους όρους συμμετοχής και βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό εδώ: https://www.afs.edu.gr/

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα