Θεσσαλονίκη

Εντοπίστηκε η 12χρονη που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση για τον εντοπισμό της ανήλικης.

Parallaxi
εντοπίστηκε-η-12χρονη-που-είχε-εξαφανισ-900105
Parallaxi

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της 12χρονης, η οποία εξαφανίστηκε χθες από τη Θεσσαλονίκη, καθώς βρέθηκε σήμερα το πρωί και είναι καλά στην υγεία της.

«Στις 06/08/2022, πρωινές ώρες, βρέθηκε η Νικολίνα Μίτκοβα 12 ετών, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 05/08/2022 από την περιοχή των Αμπελοκήπων Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη και είναι καλά στην υγεία της.Το Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά στην Νικολίνα Μίτκοβα και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί», αναφέρει νεότερη ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα είχε εκδώσει Amber Alert για τον εντοπισμό της ανήλικης.

«Στις 05/08/2022, και ώρα 15.00, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αμπελοκήπων Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, η Μίτκοβα Νικολίνα, 12 ετών, βουλγαρικής καταγωγής. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Μίτκοβα Νικολίνας, στις 05/08/2022, βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η Μίτκοβα Νικολίνα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, με ύψος 1.65 και 70 κιλά», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε η 12χρονη φορούσε ροζ μπλούζα κοντομάνικη, μαύρο τζιν παντελόνι και κρατούσε μαύρη τσάντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέρει σημάδι παλαιού τραύματος στο μέτωπο».

Πηγή: skai.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα