Ελλάδα

Η ΓΣΕΕ στο πλευρό των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ

«Οι εργαζόμενοι δίνουν εδώ και καιρό έναν δίκαιο αγώνα, σεβόμενοι το επιβατικό κοινό»

Parallaxi
η-γσεε-στο-πλευρό-των-εργαζόμενων-του-ο-898793
Parallaxi

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, η οποία εμπαίζει τους εργαζόμενους αφού παρά τις αλλεπάλληλες δεσμεύσεις της για ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κανένα ουσιαστικό μέτρο. 

Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ:

Φτάνει μάλιστα στο σημείο, σε μία προσπάθεια να κάμψει τον αγώνα των εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και μήνες σε διαρκείς κινητοποιήσεις, να προσφεύγει στα δικαστήρια.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ δίνουν εδώ και καιρό έναν δίκαιο αγώνα, σεβόμενοι το επιβατικό κοινό. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των πρόσφατων Πανελληνίων Εξετάσεων δεν προχώρησαν σε κινητοποιήσεις, αλλά η οργή και η αγανάκτησή τους για την κοροϊδία από την πλευρά της Διοίκησης του ΟΑΣΘ καθιστά τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, μονόδρομο. Η Συνομοσπονδία, βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ και καλεί τη Διοίκηση του Οργανισμού και τα Συναρμόδια Υπουργεία, να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους και να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματά τους. 

Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης, σέβονται το επιβατικό κοινό της πόλης, αλλά ζητούν και διεκδικούν και εκείνοι, από Διοίκηση και Κυβέρνηση, το σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων τους.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα