Ματιές στην πόλη

Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από μια συναυλία

της Ελένης Βράκα Ο γελαστός κύριος της φωτογραφίας είναι ο Ton Jonatan, ο οποίος κατάγεται και ζει στην Ιερουσαλημ και ήρθε στη Θεσσαλονίκη μόνο για τη συναυλία του Bob Dylan με απευθείας πτήση της Aegean από το Τελ Αβιβ. Μέχρι τώρα έχει πάει σε 100 συναυλίες του Dylan και μας είπε ότι όλοι αυτοί οι […]

Ελένη Βράκα
ανθρώπινες-ιστορίες-πίσω-από-μια-συνα-24576
Ελένη Βράκα
13.jpg

της Ελένης Βράκα

Ο γελαστός κύριος της φωτογραφίας είναι ο Ton Jonatan, ο οποίος κατάγεται και ζει στην Ιερουσαλημ και ήρθε στη Θεσσαλονίκη μόνο για τη συναυλία του Bob Dylan με απευθείας πτήση της Aegean από το Τελ Αβιβ. Μέχρι τώρα έχει πάει σε 100 συναυλίες του Dylan και μας είπε ότι όλοι αυτοί οι πολύ πιστοί οπαδοί του Dylan λίγο πολύ γνωρίζονται μεταξύ τους καθώς συναντιούνται στις συναυλίες του. Μας έδειξε μέσα στο πλήθος έναν άλλο ασπρομάλλη κύριο ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει πάει τουλάχιστον σε 200 συναυλίες του Dylan!

Ο Elio και ο Luca από την Ιταλία, μπαμπάς και γιος, ταξίδεψαν από τη Ρώμη μόνο για τη συναυλία και έφυγαν το επόμενο μεσημέρι. Η πόλη μας, το λίγο που είδαν τους άρεσε πολύ, ιδιαίτερη εντύπωση τους έκανε το πλήθος νέων ανθρώπων και η όμορφη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Το αξιοσημείωτο δε, εκτός από το γεγονός ότι ήρθαν από τη Ρώμη μόνο για τη συναυλία είναι ότι ο μπαμπάς έχει πάει σε 27 συναυλίες του Dylan. Μία στην Avignon, μία στο Bilbao και οι υπόλοιπες 25 στην Ιταλία.

Και οι τρεις τους βρίσκονταν στην πρώτη σειρά, μπροστά στο διαχωριστικό, και περιμένανε όλοι υπομονετικά περίπου 2 ώρες μέχρι να ξεκινήσει η συναυλία.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα