Ματιές στην πόλη

Έτσι ορίζει ο ΟΑΣΘ τις ζωές μας και τον χρόνο μας!

Ντροπή σας κύριοι του ΟΑΣΘ!

Κύα Τζήμου
έτσι-ορίζει-ο-οασθ-τις-ζωές-μας-και-τον-132106
Κύα Τζήμου

Αυτά μόνο στη Θεσσαλονίκη συμβαίνουν. Εδώ και τέσσερις μέρες ο κόσμος ταλαιπωρείται σε ατέλειωτες ουρές για μια θέση στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ με το μικρότερο δυνατό κόστος. Γι αυτό ο ΟΑΣΘ μπορεί να ωρύεται για διαφυγόντα κέρδη από τζαμπατζήδες αλλά οι ατέλειωτες ουρές όλες τις ώρες της μέρας δείχνουν πως μόνο τζαμπατζήδες δεν είναι οι πολίτες που έχουν αφιερώσει πολύτιμο χρόνο για την προμήθεια της μηνιαίας κάρτας τους.

FullSizeRender_3

Και ένας σοβαρός λόγος για τις ουρές είναι βέβαια το ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ δεν προνόησε για άνοιγμα όλων των εκδοτηρίων το Σαββατοκύριακο. Μην ξεχνάμε ότι Πέμπτη και Παρασκευή που θα μπορούσε  επίσης να προμηθευτεί ο πολίτης την κάρτα του η έκπτωση των ημερών της απεργίας που είχε ανακοινωθεί δεν γινόταν παρά έπρεπε να ξαναστηθείς στη ουρά αυτή τη φορά στα γραφεια του ΟΑΣΘ μετά τις 7 Οκτώβρη για να σου επιστραφεί το ποσόν που δικαιούσαι. Πολλοί αποχωρούσαν από τις ουρές φυσικά για να αποφύγουν την έξτρα ταλαιπωρία μιας δεύτερης φοράς με αποτέλεσμα από το Σάββατο που επέλεξε ο ΟΑΣΘ να δίνει τις κάρτες με έκπτωση να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στα δυο μοναδικά εκδοτήρια που ήταν σε λειτουργία εντός του δήμου Θεσσαλονίκης.

FullSizeRender_2

Πρέπει να ζεις σε συννεφάκι για να μην μπορείς να προβλέψεις τι θα επακολουθούσε. Λοιπόν κύριοι του ΟΑΣΘ κατεβείτε απ΄το συννεφάκι σας γιατί δεν έχετε να κάνετε με αγγέλους αλλά με ανθρώπους των οποίων η υπομονή έχει εξαντληθεί προ πολλού… Ντροπή σας!

FullSizeRender_1FullSizeRenderFullSizeRender_4

FullSizeRenderFullSizeRender_1FullSizeRender_2

Αυτή είναι η εικόνα αυτή τη στιγμή στα 4 εκδοτήρια του κέντρου. Δεν χαρίζουν λεφτά, περιμένουν να βγάλουν μια κάρτα για τα αστικά.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα