Ματιές στην πόλη

Ήταν κάποτε ένα πάρκο

Λέξεις-εικόνες: Κύα Τζήμου Μετά από μήνες παροπλισμού του σκεϊτοπάρκου της ΧΑΝΘ, σήμερα το συνεργείο απομάκρυνε και τα τελευταία σημάδια ότι υπήρξε ποτέ. Οι κατασκευές βέβαια είχαν καταντήσει σκουπίδια και είχαν δικαίως χαρακτηριστεί επικίνδυνες και εφόσον δεν υπήρξε καμιά πρόθεση να συντηρηθούν θα έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί εδώ και καιρό. Η κατάληξη αυτού του πάρκου είναι […]

Κύα Τζήμου
ήταν-κάποτε-ένα-πάρκο-39148
Κύα Τζήμου
dscn2946.jpg

Λέξεις-εικόνες: Κύα Τζήμου

Μετά από μήνες παροπλισμού του σκεϊτοπάρκου της ΧΑΝΘ, σήμερα το συνεργείο απομάκρυνε και τα τελευταία σημάδια ότι υπήρξε ποτέ. Οι κατασκευές βέβαια είχαν καταντήσει σκουπίδια και είχαν δικαίως χαρακτηριστεί επικίνδυνες και εφόσον δεν υπήρξε καμιά πρόθεση να συντηρηθούν θα έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί εδώ και καιρό.

Η κατάληξη αυτού του πάρκου είναι άλλη μια απόδειξη της ανικανότητας να υποστηριχθεί από τον δήμο μια ιδιωτική πρωτοβουλία που θα μπορούσε να “λάμπει” στην πόλη. Αντίθετα ο δήμος ακολούθησε την ίδια τακτική που ακολούθησε και με το σκεϊτοπάρκο του Φωκά, το οποίο δεν έκανε καμιά προσπάθεια να εντάξει στην ανάπλαση της Νέας παραλίας, εξορίζοντας έτσι δια παντός τους σκεϊτάδες από τον δημόσιο χώρο του κέντρου της πόλης. Μπράβο μας.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα επιστρέψουν εκεί οι συνήθεις ύποπτοι που είχαν απομακρυνθεί από τότε που δημιουργήθηκε το αθλητικοπάρκο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα