Ματιές στην πόλη

Και κάπως έτσι χάλασε ένα ωραίο σαββατιάτικο πρωινό!

Από σήμερα λοιπόν ο ΟΑΣΘ έθεσε σε ισχύ την προμήθεια κάρτας του μήνα Οκτωβρίου με την έκπτωση των 12 ημερών του Σεπτέμβρη, για όσους ήταν κάτοχοι των καρτας του μηνός Σεπτεμβρίου. Από σήμερα… που είνια Σάββατο και μόνο 4 εκδοτήρια είναι ανοικτά σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Από τα οποία τα δύο δεν εξυπηρετούν τον Θεσσαλονικιό […]

Κύα Τζήμου
και-κάπως-έτσι-χάλασε-ένα-ωραίο-σαββατ-131945
Κύα Τζήμου

Από σήμερα λοιπόν ο ΟΑΣΘ έθεσε σε ισχύ την προμήθεια κάρτας του μήνα Οκτωβρίου με την έκπτωση των 12 ημερών του Σεπτέμβρη, για όσους ήταν κάτοχοι των καρτας του μηνός Σεπτεμβρίου. Από σήμερα… που είνια Σάββατο και μόνο 4 εκδοτήρια είναι ανοικτά σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Από τα οποία τα δύο δεν εξυπηρετούν τον Θεσσαλονικιό πολίτη αφού το ένα είναι στο Αεροδρόμιο και το άλλο στα ΚΤΕΛ και εκεί θα βρεθείς μόνο αν ταξιδεύεις.

DSC02897

Και φυσικά στα δυο, της Αριστοτέλους και της Πλ. Ελευθερίας, απ΄το πρωί δημιουργήθηκε μια ουρά άνευ προηγουμένου. Γιατί χθες που ήταν όλα ανοικτά δεν θέλησε ο ΟΑΣΘ να δώσει τις κάρτες με την έκπτωση παρά σου έλεγε ότι πρέπει να πας στα γραφεία να την πάρεις μετά τις 7/10, είναι κάτι που μάλλον δεν μπορεί να το απαντήσει κανείς.

DSC02895

Γιατί σήμερα που δίνονταν κανονικά οι κάρτες στην τιμή των 18 ευρώ (των 9 ευρώ με πάσο) δεν άνοιξαν όλα τα εκδοτήρια για να εξυπηρετήσουν τις ουρές που ήξερε πολύ καλά ότι θα δημιουργούνταν μπροστά στα δυο κισέ της πόλης, κι αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν έχω απάντηση.

DSC02892

Το θέμα είνια ότι ο κόσμος ταλαιπωριόταν απίστευτα σε μια μέρα που θα έπρεπε να μπορεί να χαλαρώσει. Πολλοί εγκατέλειπαν με το που έβλεπαν το μέγεθος της ουράς και προτιμούσαν να πάρουν 2 εισιτήρια απ΄το περίπτερα για να μεταθέσουν την αγορά της κάρτας την Δευτέρα, που ίσως οι ουρές θα είναι μικρότερες ή να επανέλθουν αύριο στα 2 εκδοτήρια, ημέρα Κυριακή.

DSC02891

Υ.Γ. Να ευχαριστήσουμε και πάλι τον ΟΑΣΘ που σκέφτεται πριν από όλα τον πολίτη και να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας για την άψογη συμπεριφορά του κόσμου που περίμενε με υπομονή τη σειρά του!  Σήμερα αν ήθελες να βρεθείς με φίλους (ή να κάνεις καινούργιους) αρκεί να πήγαινες σε κάποιο απ΄τα δυο εκδοτήρια του ΟΑΣΘ. Όλη η πόλη εκεί ήταν!

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα