Ματιές στην πόλη

Κυριακάτικο brunch μετά μουσικής

Μπορεί ο καιρός να μας μετακίνησε την Έναρξη των Δημητρίων σε άλλη ημερομηνία, τίποτα όμως δε θα χαλάσει το Κυριακάτικο JAZZ BRUNCH. Στον υπαίθριο (ή εσωτερικό ανάλογα με τον καιρό) χώρο του Maison Crystal το Jazz Εργαστήριο του Σύγχρονου Ωδείου και το Σύνολο Κρουστών του Music Workshop του Αλέκου Παπαδόπουλου θα συνυπάρξουν δημιουργικά σε μια ντελικάτη […]

Parallaxi
κυριακάτικο-brunch-μετά-μουσικής-47977
Parallaxi

best-brunches

Μπορεί ο καιρός να μας μετακίνησε την Έναρξη των Δημητρίων σε άλλη ημερομηνία, τίποτα όμως δε θα χαλάσει το Κυριακάτικο JAZZ BRUNCH.

Στον υπαίθριο (ή εσωτερικό ανάλογα με τον καιρό) χώρο του Maison Crystal το Jazz Εργαστήριο του Σύγχρονου Ωδείου και το Σύνολο Κρουστών του Music Workshop του Αλέκου Παπαδόπουλου θα συνυπάρξουν δημιουργικά σε μια ντελικάτη ατμόσφαιρα με νότες, γεύσεις και εικόνες από τις 12:00 έως τις 15:00.

Παράλληλα για όλους τους παρευρισκόμενους και τους φίλους των Δημητρίων θα παρατεθεί brunch. Στο κτίριο Maison Crystal της Νέας Παραλίας, η ζωντανή τζαζ μουσική και οι ήχοι των κρουστών θα συναντηθούν σε ένα γαστρονομικό σκηνικό.

Μια γιορτή μουσικής και γεύσης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα