Ματιές στην πόλη

Μια αιωνόβια ελιά στην Παραλία

Τα αποκαλυπτήρια της αιωνόβιας ελιάς, δωρεά της οικογένειας Διαμαντή Μασούτη στην πόλη της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιηθήκαν σήμερα στην πλατεία Λευκού Πύργου, με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας ”Δ.Μασούτης Α.Ε.”. Τα αποκαλυπτήρια έκαναν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο Διαμαντής Μασούτης.Παρευρέθηκαν και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας  όπως και Αντιδήμαρχοι Τομέων […]

Parallaxi
μια-αιωνόβια-ελιά-στην-παραλία-130485
Parallaxi

elia

Τα αποκαλυπτήρια της αιωνόβιας ελιάς, δωρεά της οικογένειας Διαμαντή Μασούτη στην πόλη της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιηθήκαν σήμερα στην πλατεία Λευκού Πύργου, με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας ”Δ.Μασούτης Α.Ε.”.

elia 3

Τα αποκαλυπτήρια έκαναν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο Διαμαντής Μασούτης.Παρευρέθηκαν και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας  όπως και Αντιδήμαρχοι Τομέων και φορείς της πόλης. Τα αποκαλυπτήρια προλόγισε ο κ. Σταμάτης Δαυίδ, διευθυντής marketing της εταιρείας Μασούτης, ο οποίος τόνισε πως η εταιρεία αυτή τη στιγμή μετρά 260 καταστήματα και 6.550 εργαζομένους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από τις 17:00 και ολοκληρώθηκε στις 21:00 με κεντρική παρουσιάστρια τη θεσσαλονικιά Ελένη Τσολάκη. Η εκδήλωση από νωρίς πλαισιώθηκε με happenings για τα παιδιά και μετά τα αποκαλυπτήρια η εκδήλωση συνεχίστηκε νμε τις εμφανίσεις των συγκροτημάτων Shining Stars, Fortissimo και Onirama.

elia 4

Η ελιά μεταφέρθηκε από την Χαλικιδική και τοποθετήθηκε στο παρκάκι δίπλα στο Βασιλικό θέατρο με τη βοήθεια κηπουρών και γερανού με δαπάνη της Μασούτης Α.Ε.

elia 2

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα