Ματιές στην πόλη

Μια μεγάλη συναυλία μας περιμένει στο Λιμάνι

Με μια μοναδική συναυλία γιορτάζουμε όλοι μαζί παρέα.

Parallaxi
μια-μεγάλη-συναυλία-μας-περιμένει-στο-121361
Parallaxi

Με μια μοναδική συναυλία γιορτάζουμε όλοι μαζί παρέα τα 40 χρόνια παρουσίας του Βασίλη Καρρά στην ελληνική μουσική σκηνή, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Ένα ταξίδι 40 ετών γεμάτο επιτυχίες και αξεπέραστες ερμηνείες, παρουσιάζεται σε μια βραδιά με τη συμμετοχή αγαπημένων ονομάτων.

Συμμετέχουν: Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Ρέμος, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Σαμπάνης, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης κ.α.

Θα είναι εκεί ερμηνεύοντας μαζί του τις μεγάλες του επιτυχίες. «Νύχτα ξελογιάστρα», «Μη χαθείς», «Λέγε ότι θες» «Άστην να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Μ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσε το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκηπέσσα», «Θα της περάσει», «Δεν μ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ τον Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες σε δύο μοναδικές βραδιές γεμάτες μουσική. Γιατί….

Τα καλύτερα ταξίδια, τα κάνουμε παρέα με τους φίλους μας…

Τη δική της παρουσία θα έχει η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων στη μεγάλη συναυλία «Βασίλης Καρράς – 40 χρόνια».

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου, από τις 14:00 έως τις 22:00, στην είσοδο του Λιμανιού, ειδικό περίπτερο της ΑΡΣΙΣ θα συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας, σχολικά είδη, είδη προσωπικής υγιεινής, προϊόντα καθαριότητας και βρεφικά είδη, τα οποία θα διατεθούν στους Ξενώνες φιλοξενίας ανηλίκων, σε οικογένειες που τα παιδιά τους υποστηρίζονται από τα προγράμματα του Κέντρου Υποστήριξης Νέων (ΚΥΝ), καθώς και σε άστεγους ή άνεργους συμπολίτες μας.

Παράλληλα, θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό, που θα πληροφορεί τους πολίτες για το 25χρονο έργο της ΑΡΣΙΣ, καθώς και για το πώς μπορούν να συμβάλουν σε αυτό, ενώ ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες θα κρατούν συντροφιά στα παιδιά πριν την έναρξη της συναυλίας, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να σταθούν αλληλέγγυοι σε εκείνους που δεν έχουν τα απαραίτητα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στη Συντονίστρια της Δράσης Βασιλική Βατάλη (2311243058).

*28/6/17, Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Ώρα: 21.30, Είσοδος: Προπώληση 13€, Ταμείο 15€

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα