Σήμερα στην ΔΕΘ θα σας κεράσουν πατσά!
Γευσιγνωσία πατσά μόνο στη Θεσσαλονίκη συμβαίνει...
H 26η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων-Ποτών-Μηχανημάτων & Εξοπλισμού, «Detrop» και η 6η Διεθνής Έκθεση Οίνου, «Oenos», που εγκαινιάστηκαν χθες, θα έχουν στο επίκεντρο τους δύο μεγάλα θεματικά αφιερώματα με σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών.
Το πρώτο σαλόνι θα εστιάσει στο ελαιόλαδο και την ελιά, τον θησαυρό της ελληνικής γης και της μεσογειακής διατροφής και το δεύτερο στα αποστάγματα και τους «πρωταγωνιστές» τους, το ούζο και το τσίπουρο.
Μάλιστα σήμερα, Σάββατο (4/3) το ιστορικό πατσατζίδικο Τσαρούχας θα πραγματοποιήσει την πρώτη παρουσίαση και γευσιγνωσία πατσά μέσα στην Helexpo. Επί τρεις ώρες, από τις 12.00 έως τις 15.00, ο Τσαρούχας θα προσφέρει πατσά, μπροστά στο Δασικό Περίπτερο εντός της έκθεσης, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο και τα 65 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα, θα γίνεται δοκιμή κρασιού που εμφιαλώνεται από το κατάστημα με ετικέτα Τσαρούχα από τις 11.00 έως τις 19.00.
*Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Μαρτίου, Φεστιβάλ Πατσά, Τσαρούχας 12.00 – 15.00, δασικό περίπτερο εντός ΔΕΘ