Θεσσαλονίκη

Η νέα δωρεάν εφαρμογή που θα ησυχάσει τους γονείς στη Θεσσαλονίκη!

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και χρήσιμη δωρεάν εφαρμογή έκανε μόλις το ξεκίνημά της από τη Θεσσαλονίκη και θα κάνει τους γονείς περιχαρείς!

Parallaxi
η-νέα-δωρεάν-εφαρμογή-που-θα-ησυχάσει-τ-471390
Parallaxi

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και χρήσιμη δωρεάν εφαρμογή έκανε μόλις την αρχή της από τη Θεσσαλονίκη και θα κάνει τους γονείς περιχαρείς!

Ο λόγος για το Mr. Blue Developmental Skills, μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους γονείς να εντοπίζουν τυχόν δυσκολίες που αφορούν στις πιο συχνές διαταραχές στα παιδιά. Η εφαρμογή αποτελεί το πρώτο ψηφιακό εργαλείο ανίχνευσης δυσκολιών, ειδικά σχεδιασμένο για γονείς.

Εμπνευστής της εφαρμογής είναι ο Γιάννης Κυβρακίδης από την Θεσσαλονίκη, ένας λογοθεραπευτής και επιστημονικός διευθυντής της Ακαδημίας Θεραπευτικής Καλαθοσφαίρισης ‘Νους, Λόγος & Άθληση’, καθώς και ένας από τους επιστημονικούς διευθυντές των κέντρων ειδικών θεραπειών ‘Νους & Λόγος’ σε Θεσσαλονίκη και Σέρβια, Κοζάνη. Η εφαρμογή υλοποιήθηκε από την BNS PRO.

Στην εφαρμογή, οι γονείς μπορούν εύκολα να απαντήσουν δέκα απλές ερωτήσεις. Το αποτέλεσμα των απαντήσεων διαμορφώνει ένα γράφημα, δηλαδή το Mr. Blue. Η εφαρμογή παρέχει μια απάντηση στο καθημερινό ερώτημα των γονιών: Αντιμετωπίζει το παιδί μου κάποια δυσκολία την οποία πρέπει να εξετάσω περαιτέρω;

Οι γονείς επιλέγουν από τις παρακάτω κατηγορίες και ανιχνεύουν τυχόν δυσκολίες ή απόκλιση από την χρονολογική ηλικία του παιδιού και παίρνουν την απάντησή τους.

Το δίκτυο συνεργατών Mr. Blue Developmental Skills
Ο Mr. Blue συνεργάζεται με τις εξής ειδικότητες:

♦ Λογοθεραπευτές ♦ Λογοπαθολόγοι ♦ Κέντρα Λογοθεραπείας ♦ Εργοθεραπευτές ♦ Κέντρα Εργοθεραπείας ♦ Φυσικοθεραπευτές με ειδικότητα στα παιδιά ♦ Ωτορινολαρυγγολόγοι ♦ Παιδονευρολόγοι ♦ Παιδίατροι ♦ Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ♦ Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας παιδιών ♦ Ακοολόγοι ♦ Οπτομέτρες ♦ Οφθαλμίατροι

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν ΕΔΩ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα