Θεσσαλονίκη

Ο Πέγκας στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Συναντήθηκε με αστυνομικούς διευθυντές

Parallaxi
ο-πέγκας-στην-γενική-αστυνομική-διεύθ-1065051
Parallaxi

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», Σπύρος Πέγκας επισκέφθηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Αστυνομικό Διευθυντή Ευάγγελο Μουρτζίνο και τον Διευθυντή Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, Αστυνομικό Διευθυντή, Κωνσταντίνο Αθανασάκο. 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο μείζον ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών και στην αντιμετώπιση της μικροπαραβατικότητας με το παρεμπόριο, τη διακίνηση ουσιών και τις μικροκλοπές.

Αμέσως μετά, ο Σπύρος Πέγκας πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μία κοινή συνάντηση με τους εργαζόμενους στη Δημοτική Αστυνομία προκειμένου να γίνει σαφής η κατανομή των αρμοδιοτήτων τους.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας αναφέρει τα εξής: «Το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών μας απασχολεί ιδιαίτερα. Δυστυχώς, η καταστολή δεν αποτελεί τη μοναδική λύση, προηγούνται ενέργειες ενημέρωσης και πρόληψης. Η ενίσχυση του ελεγκτικού ρόλου της Δημοτικής Αστυνομίας, η επαναφορά των περιπολιών στις γειτονιές και η αντιμετώπιση της υποστελέχωσης με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, είναι στα άμεσα σχέδιά μας».

Τέλος, ο κ. Πέγκας έκανε αναφορά στην κακή εικόνα που παρουσιάζει το Α.Τ. Λευκού Πύργου στην Αριστοτέλους, με την κατάληψη του πεζοδρομημένου τμήματός της από οχήματα της Αστυνομίας και δεσμεύτηκε για συνδρομή στη λύση του προβλήματος.

Στις συναντήσεις, τον Σπύρο Πέγκα συνόδευσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Πιτσιώρας, Πάνος Καρασαββίδης και ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα