Life

Ο πιο εύκολος τρόπος για να γλιτώσεις από την κίνηση στο κέντρο

Καιρός να πάρουμε αλλιώς τη μετακίνηση στην πόλη

Parallaxi
ο-πιο-εύκολος-τρόπος-για-να-γλιτώσεις-α-936275
Parallaxi

Καθώς το κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ολοένα και περισσότερο σε μια δραματική κορύφωση, τα προβλήματα οξύνονται.

Οι θέσεις στάθμευσης είναι συγκεκριμένες και δυσεύρετες. Πέρα από την αλόγιστη κατανάλωση καυσίμων, οι χαμένες ώρες για μια μετακίνηση και η μάταιη προσπάθεια αναζήτησης στάθμευσης οξύνουν τον εκνευρισμό.

Φυσικό επακόλουθο να αναζητάς τη λύση μιας μετακίνησης που εξασφαλίζει ασφάλεια, συνέπεια ώς προς την ώρα άφιξης, άνεση και ιδιωτικότητα.

Πώς θα αποφορτίσεις λοιπόν από την αγχωτική καθημερινότητα, εκτός όλων των άλλων ζητημάτων που περιμένουν επίλυση σε ένα 24ωρο, το ζήτημα μετακίνηση;

Ταξιδεύοντας στο εξωτερικό, εκτός από τις άψογες συγκοινωνίες, ζηλεύεις συχνά τη δυνατότητα που σου δίνουν οι on line πλατφόρμες για ταχύτερες, ασφαλέστερες και άνετες μετακινήσεις με το πάτημα λίγων κουμπιών στο κινητό.

Τέτοιου τύπου πλατφόρμες (π.χ. Uber) προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους επιβάτες κατά το ταξίδι τους: εισάγοντας τον προορισμό τους και επιλέγοντας ένα ταξί, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την εκτιμώμενη ώρα άφιξης, τον αριθμό κυκλοφορίας, το μοντέλο του οχήματος και τις απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό.

Κάντο λίγο εικόνα: Έχεις αποφασίσει να μετακινηθείς. Πλέον, ακόμα και αν πρόκειται για την πιο επιβαρυμένη κυκλοφοριακά ώρα, για παράδειγμα τις ώρες φορτοεκφορτώσεων που στενεύουν τους κεντρικούς δρόμους ή τις ώρες συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων, ο οδηγός θα γνωρίζει τον εναλλακτικό δρόμο ή την παράκαμψη για να αποφύγετε την κίνηση. Με αυτόν τον τρόπο, δεν γλιτώνεις μόνο το κυκλοφοριακό χάος και φτάνεις εγκαίρως στον προορισμό σου, αλλά αποκτάς και καλύτερη εικόνα των δρόμων της πόλης. Από την άλλη μεριά, ο οδηγός εξοικονομεί χρόνο και καύσιμα αφού γνωρίζει πότε να αποφύγει τον Περιφερειακό, πότε να διαλέξει τη Β. Όλγας, ή τους παραδρόμους και πότε είναι καλή ώρα να μπει στην πόλη από τα δυτικά ή τα ανατολικά, χωρίς να κολλήσετε στην κίνηση.

Η μετακίνηση εξελίσσεται πλέον σε μια διαφορετική εμπειρία που μας κάνει όλους πιο ευέλικτους.

Μία από αυτές τις πλατφόρμες που είναι ενεργή και στη Θεσσαλονίκη είναι το Uber Taxi. Οι οδηγοί ταξί της Θεσσαλονίκης που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή δέχονται αιτήματα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, ενώ οι επιβάτες μπορούν να διευκολύνουν την μετακίνησή τους πληρώνοντας με κάρτα απευθείας από το κινητό τους. Πέρα από τη Θεσσαλονίκη, η εφαρμογή είναι ενεργή σε 10.000 πόλεις σε 71 χώρες, στις 6 ηπείρους.

Τι σου δίνει το Uber Taxi αλλάζοντας τη ζωή σου στην πόλη; Μια ασφαλή μετακίνηση, χωρίς επιπλέον χρεώσεις, και χωρίς απρόβλεπτα στριμωξίματα, όπως το να χαλάσει στη μέση του δρόμου το Μέσο Μεταφοράς ή μια ξαφνική στάση εργασίας να ακυρώσει τη μετακίνηση σου ή εκείνου που αγαπάς, Επιπλέον, έχεις και τη δυνατότητα να κανονίσεις τη μετάβαση κάποιου δικού σου προσώπου στον προορισμό του, από το δικό σου προφίλ μέσω της λειτουργίας “Διαδρομές για επισκέπτες” εξασφαλίζοντας έτσι την μετακίνηση του.

Οι καθημερινές σου διαδρομές μοιάζουν τώρα πιο ενδιαφέρουσες αφού η εμπειρία αλλάζει εντελώς.

Αν μέχρι σήμερα η μετακίνηση, η δική σου ή εκείνων που αγαπάς, ήταν ένα επιπρόσθετο άγχος, έφτασε η στιγμή να κάνεις ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό σου ή στους δικούς σου. Την δοκιμή της εμπειρίας Uber Taxi. Στην πόλη κάτι αλλάζει και αυτό μπορεί να γίνει και για σένα κομμάτι της ζωής σου.

Advertorial