Θεσσαλονίκη

Ο Θεόφιλος Πατέλης στην «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη»

Με τον Στέλιο Αγγελούδη ο Θεόφιλος Πατέλης

Parallaxi
ο-θεόφιλος-πατέλης-στην-ομάδα-για-τη-θ-1040637
Parallaxi

«Καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας ομάδα έναν άνθρωπο με ενεργό και διαρκή παρουσία στο κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης, εργατικό, μεθοδικό και αποτελεσματικό, άνθρωπο των έργων και όχι των λόγων, τον Θεόφιλο Πατέλη.

Δικηγόρος στο επάγγελμα, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος το 2019 με τον Γιώργο Ορφανό, π. Πρόεδρος του δημοτικού βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός», π. δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Γκιουλέκα, π. Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ Ηρακλής, ο Θεόφιλος επιβεβαιώνει με τη συμμετοχή του στο συνδυασμό μας πως η «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» είναι πάνω από κόμματα και χρώματα.

Ένας συνδυασμός υπερήφανος για τον ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του, μακριά και πέρα από άγονες διαχωριστικές γραμμές, που απαντά στις αυξημένες προκλήσεις των καιρών με μια συγκεκριμένη, ρεαλιστική και εφαρμόσιμη πρόταση με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για μια Θεσσαλονίκη που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, μια Θεσσαλονίκη με ελπίδα και αισιοδοξία, μια Θεσσαλονίκη που μπορεί και θα αλλάξει!

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα