Θεσσαλονίκη

Περιπετειώδης πτήση και ταλαιπωρία για 180 επιβάτες με προορισμό τη Θεσσαλονίκη

Τι καταγγέλλει ένας εκ των επιβατών

Parallaxi
περιπετειώδης-πτήση-και-ταλαιπωρία-γ-932541
Parallaxi

Περιπέτεια στον αέρα είχαν οι 180 επιβάτες αεροσκάφους που εκτελούσε πτήση από το Ciampino της Ρώμης προς το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, το περασμένο Σάββατο.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων, αντί να φτάσουν στον προορισμό τους, προσγειώθηκαν στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει ένας εκ των επιβατών, μοναδική εναλλακτική ήταν η μεταφορά στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία που θα ναύλωνε η εταιρεία, ωστόσο, σύμφωνα με τις περιγραφές του ιδίου, οι θέσεις δεν επαρκούσαν για όλους και τα λεωφορεία ήταν παλιά, με αποτέλεσμα να φτάσουν τελικά στη Θεσσαλονίκη με συνολική καθυστέρηση 11 ωρών, την 1:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Στην ανάρτησή του στα social media σημειώνει:

«Ο πιλότος έκανε μια προσπάθεια προσέγγισης στο αεροδρόμιο από Ανατολικά, αλλά όταν έφτασε λίγο πριν από τον αεροδιάδρομο, προτίμησε να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να μας ενημερώσει ότι για την ασφάλειά μας θα προσγειωνόμαστε στην Αθήνα, από όπου η εταιρία θα φρόντιζε για την μετάβασή μας στη Θεσσαλονίκη.

Ο μοναδικός υπάλληλος που μας υποδέχθηκε εκεί, μας εξήγησε ότι η εταιρία θα ναύλωνε πούλμαν, με τα οποία θα συνεχίζαμε το ταξίδι μας. Όσοι επιλέγαμε να μετακινηθούμε με άλλο μέσο, μπορούσαμε να αναζητήσουμε δικό μας τρόπο μετάβασης, χωρίς όμως να γίνει κάποια νύξη για αποζημίωση ή κάλυψη του σχετικού κόστους».

Και συνεχίζει:

«Ξεκινήσαμε από Αθήνα στις 6 μ.μ. και φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη με συνολική καθυστέρηση 11 ωρών, την 1:00 μετά τα μεσάνυχτα. Κανονικά, το αεροπλάνο έπρεπε να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 2:10 μ.μ. της προηγούμενης ημέρας».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα