Θεσσαλονίκη

Σήμερα μαζεύονται ξανά στη μνήμη του Νίκου Παπάζογλου

Για 8η συνεχόμενη χρονιά.

Parallaxi
σήμερα-μαζεύονται-ξανά-στη-μνήμη-του-ν-312693
Parallaxi
Εικόνες Αρχείου – Σοφία Λαμπρινοπούλου @ Parallaxi 2018

Ο Νίκος, όπως και ακόμη μερικοί άνδρες της πόλης, εργάστηκαν κοπιαστικά για τον πολιτισμό και την ενορχήστρωση ηθών, θεσμών και αξιών στο κοινωνικό περιβάλλον που δραστηριοποιήθηκαν. Μεγάλη τύχη είχαμε, που διασταυρώθηκε η γενιά μας, με την “ιερή” διέλευση του, απ τον αέρα και τα τσιμέντα της πόλης.

Κάστρα – λιμάνι, θερμαϊκό , Βάρνα-Βαρδάρη, Πύργο Λευκό, Τούμπα , Μοδιάνο, Καραμπουρνάκι, Ντεπώ …

ΔΕΙΤΕ: Δέκα τραγούδια του Παπάζογλου που μιλάνε στους σημερινούς 20άρηδες

Συγκεντρωνόμαστε για 8η συνεχή χρονιά, την Τετάρτη στις 17 Απριλίου 2019, στο Μπαζιαγιάζι της στοάς Μοδιάνο, μετά τις 2 το μεσημέρι για να ξαναδιηγηθούμε γεγονότα από το παρελθόν και να τραγουδήσουμε εκείνα με τα οποία αγαπήσαμε τη φωνή και την συναισθηματική υπόσταση του Νίκου Παπάζογλου.

Φίλες και φίλοι μουσικοί, αν αισθάνεστε την ανάγκη να βρεθείτε μαζί μας στην ετήσια μάζωξη/αφιέρωμα στον αξέχαστο καλλιτέχνη της Θεσσαλονίκης Νίκο Παπάζογλου, πάρτε το όργανο ή τη φωνή σας, και ελάτε να τιμήσουμε παίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας ακόμη, γιατί όχι, τη μνήμη του μεγάλου και αγαπημένου Νικόλα ! ΌλOI μαζί, μια αγκαλιά !

Προσφορά του Χαριλάκη (Μπαζιαγιάζι), το αλκοόλ (τσίπουρο – Κρασί)για τη μεταλαβιά, που θα βοηθήσει στης μουσικής την έκφραση. Εκείνης, που μας χάρισε ο αγαπημένος μας Νικόλας, σε ρεμπέτικα και παραδοσιακά που τόσο πολύ αγάπησε..

***

Στό Μπαζαγιάζι Βασιλέως Ηρακλείου 35 Στοά Μοδιάνο 231 027 9006 – Θεσσαλονίκη

Δείτε τι έγινε πέρυσι: Η στοά σήμερα πλημμύρισε με τα τραγούδια του Νικόλα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα