Επικαιρότητα

Η στήριξη του Γιάννη Μπουτάρη στην βασική ομάδα της Πρωτοβουλίας

Tι δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Parallaxi
η-στήριξη-του-γιάννη-μπουτάρη-στην-βασ-302255
Parallaxi

Σε δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα του Πέτρου Λεκάκη και της παράταξης “Θεσσαλονίκη Πρώτη” για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

Εξερχόμενος από το κινηματοθέατρο “Ολύμπιον” ο κ. Μπουταρης, δήλωσε: «Η παρουσία μου εκτός από συναισθηματική είναι και ουσιαστική. Στηρίζω αυτή την παράταξη που έχει βγει από τα σπλάχνα της Πρωτοβουλίας. Όπως είπε και ο Πέτρος Λεκάκης υπάρχει γνώση πως λειτουργεί ο δήμος, ποια είναι τα πρόβληματα και βέβαια το κυριότερο απ’ όλα έχουν διάθεση να συνεχίσουν να κάνουν δουλειά».

Πρόσθεσε ο κ. Μπουτάρης, πως «αυτό για μένα είναι εξαιρετική επιβεβαίωση της επιτυχίας της Πρωτοβουλίας η οποία έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ποτέ κόμμα για να μαζέψει κόσμο και να έχει αυστηρές διαδικασίες. Κάποιοι πήγαν σε άλλον υποψήφιο, αλλά η βασική ομάδα της Πρωτοβουλίας συνεχίζει και διεκδικεί το δήμο. Προφανώς με το σύστημα που υπάρχει είναι απαραίτητες οι συνεργασίες. Η “Θεσσαλονίκη Πρώτη” τώρα θα πάρει την προσωπικότητα των ανθρώπων που είναι μπροστά. Κάθε καινούργια κατάσταση έχει άλλες προσωπικότητες, αλλά όλα αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει με την αντίληψη της Πρωτοβουλίας».

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα