Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ταξί για τέσσερις ημέρες

Σήκωσαν χειρόφρενο από το πρωί της Δευτέρας

Parallaxi
θεσσαλονίκη-χωρίς-ταξί-για-τέσσερις-η-1089844
Parallaxi

«Χειρόφρενο» τράβηξαν τα ταξί σε όλη τη χώρα από σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, καθώς οι οδηγοί διαμαρτύρονται για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Έτσι, στη Θεσσαλονίκη δε θα κυκλοφορήσουν ταξί από τις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας έως και τις 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Την Τρίτη (5/12) ιδιοκτήτες ταξί θα πραγματοποιήσουν πορεία με τα οχήματά τους από τη Μ. Ψελλού έως και το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση την οποία ανακοίνωσε η ΠΟΕΙΑΤΑ για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα επιδεινώσει την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση την οποία διέρχεται ο κλάδος μας.

Έτσι λοιπόν από τη Δευτέρα 04/12/2023 και από ώρα 05:00 ξεκινούν οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις έως και τα ξημερώματα της Παρασκευής 05:00π.μ.

Την Τρίτη 05/12/2023 και ώρα 10:00 όλα τα ταξί θα μαζευτούν στην Μ. Ψελλού όπου και θα ενημερωθούν τα μέλη για το καθεστώς του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία με όλα τα οχήματα προς το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης όπου θα συναντηθούμε και με άλλους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης οι οποίοι και απεργούν εκείνη τη μέρα.

Συνάδελφοι ο αγώνας τώρα πρέπει να δικαιωθεί.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα