Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: «Δεν θα παραδεχτώ κάτι που δεν έκανα» – Eπιμένει ο σύντροφός της Γεωργίας πως δεν την σκότωσε

Ο 39χρονος και ένας 34χρονος φίλος του, κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου - ΒΙΝΤΕΟ

Parallaxi
θεσσαλονίκη-δεν-θα-παραδεχτώ-κάτι-πο-1106658
Parallaxi

Επιμένει στην αθωότητα του ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας, θύματος άγριας δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο 39χρονος και ένας 34χρονος φίλος του, κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε την Γεωργία, ότι ποτέ δεν της έκανε και ότι δεν πρόκειται ποτέ να ομολογήσει κάτι που δεν έκανε.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να καταδεχτώ καμία κατηγορία. Δεν έχω κάνει κανένα κακό στη Γεωργία, δεν της έκανα ποτέ κακό. Για μένα δεν υπάρχει ούτε το κίνητρο της ληστείας που ισχυρίζεται ο έταιρος κατηγορούμενος της υπόθεσης. Είχαμε κοινά οικονομικά με τη Γεωργία. Εγώ της είχα δώσει λεφτά, εγώ της τα είχα δώσει», δήλωσε αρχικά ο 39χρονος.

Αναφερόμενος σε ένα από τα βίντεο που ήρθαν στο φως και τον δείχνουν μαζί με τη Γεωργία να αποχωρούν χέρι χέρι από τον χώρο εργασίας της, να παίρνουν ταξί και να κατευθύνονται στο σπίτι τους και περιγράφοντας τι συνέβη μετά, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε:

«Σαχλαμαρίσαμε λίγο, πήρα τα φάρμακά μου και έπεσα για ύπνο. Όπως προκύπτει και από την έρευνα της αστυνομίας, δεν υπάρχει τίποτα, ούτε ίχνη πάλης, πέραν από ένα δυο πράγματα τα οποία δεν μπορούν να προσδιοριστούν σε χρόνο. Δεν έχω δική μου θεωρία επί του παρόντος (γιατί σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος)».

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του φίλου του που είναι συγκατηγορούμενος στην υπόθεση, ο σύντροφος της Γεωργίας υποστήριξε ότι «σύντομα θα αποδομηθούν όλα, υπάρχουν κενά σε όσα λέει».

«Αυτός έχει πει πάρα πολλά. Κάποια από αυτά δεν τα επαληθεύει ούτε ο ιατροδικαστής. Δε θα παραδεχτώ κάτι που δεν έκανα, ό,τι άλλο έκανα στο παρελθόν το έχω παραδεχτεί», κατέληξε.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα