Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 51χρονος

Αγνοείται μετά τον τραυματισμό συνεργάτη του.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-εξαφανίστηκε-51χρονος-930860
Parallaxi

Τις μεσημεριανές ώρες της 1ης Νοεμβρίου 2022 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αρέθουσας Θεσσαλονίκης ο 51χρονος Mera (Μέρα) Ylli (Ίλι), ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του στις 4/11/2022, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Την ημέρα της εξαφάνισης ο Mera (Μέρα) Ylli (Ίλι) βρισκόταν για λόγους εργασίας στην Αρέθουσα Θεσσαλονίκης. Λόγω τραυματισμού του συνεργάτη του, μεταφέρθηκε σε στάση λεωφορείου της περιοχής, ώστε να επιστρέψει στην οικεία του, στην Λίμνη Θεσσαλονίκης, και έκτοτε αγνοείται.

Ο Mera (Μέρα) Ylli (Ίλι) έχει ύψος 1,82 μ., βάρος 100 κιλά, γκρι κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα