Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Νέα ταλαιπωρία – Κλείνει για 4 μήνες τμήμα της Βενιζέλου για εργασίες του Μετρό

Από αύριο από τις 07.00 θα ισχύσουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Parallaxi
θεσσαλονίκη-νέα-ταλαιπωρία-κλείνει-1029645
Parallaxi

Καινούρια ταλαιπωρία για τους Θεσσαλονικείς από το πρωί της Τρίτης, αφού για μια ακόμα φορά κλείνει το νότιο τμήμα της οδού Βενιζέλου, δηλαδή κάτω από την οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω των έργων για το Μετρό στον ομώνυμο σταθμό.

Από αύριο από τις 07.00 θα ισχύσουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στον σταθμό Βενιζέλου και για το επόμενο τετράμηνο, όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο νότιο τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Ερμού έως τη συμβολή της με την οδό Εγνατία.

Σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης η κυκλοφορία του νότιου κλάδου της οδού Ελ. Βενιζέλου θα αποκαθίσταται μέσω των οδών Ερμού και Αγίας Σοφίας.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 19-09-2023 και ώρα 07:00 θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο πλαίσιο εργασιών του ΜΕΤΡΟ για την κατασκευή του Σταθμού Βενιζέλου, που θα διαρκέσουν τέσσερις (04) μήνες και συγκεκριμένα:

  1. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο νότιο τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Ερμού έως τη συμβολή της με την οδό Εγνατία.
  2. Η κυκλοφορία του νότιου κλάδου της οδού Ελ. Βενιζέλου θα αποκαθίσταται μέσω των οδών Ερμού και Αγίας Σοφίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα