Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Πότε ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στις δημοτικές κοινότητες

Δείτε αναλυτικά που και πότε θα φωταγωγηθούν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-πότε-ανάβουν-τα-χριστουγ-945557
Parallaxi

Από σήμερα μέχρι την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στις δημοτικές κοινότητες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Δείτε αναλυτικά πότε και που θα ανάψουν τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

Στο πλαίσιο του ανάμματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας διοργανώνεται η εκδήλωση «ΔΩΣΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ» την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ώρα 18:30, στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει κάλαντα:

  • από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης,
  • από την παιδική χορωδία του Συλλόγου Ποντίων της Τριανδρίας
  • από την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριανδρίας,
  • και από την παιδική χορωδία του Ωδείου MuSa

Επίσης η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από χριστουγεννιάτικο μουσικό show βασισμένο στο βιβλίο της κας Μαρίας Στεφάνου «ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ» με led show, laser show, ξυλοπόδαρο, ακροβατικά εδάφους και αέρος , show με φωτιές, χορογραφίες μοντέρνου – σύγχρονου χορού, μπαλέτου, με αποσπάσματα και τραγούδια από την ομώνυμη θεατρική παράσταση.

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα για όλη την οικογένεια που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους και θα θυμίσει σε όλους την ευθύνη που έχουμε να ασπρίζουμε την ζωή μας και τον κόσμο με τις πράξεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3Hiy1I8

Δ’ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 8 το απόγευμα στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού, Κλεάνθους 57 & Γρ.Λαμπράκη.

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα περιλαμβάνει:

-τραγούδια των παιδιών και χριστουγεννιάτικες κατασκευές για παιδιά από τον Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμό Βρεφονηπιακής, Παιδικής & Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.)

-τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης

-΄΄Συναυλία΄΄με το μουσικό σχήμα του Γιώργου Καραβασίλη.

Τραγούδι: Γιώργος Κυριάζος, Μαρία Βουρλιδάκη & Δημήτρης Τσολέκας,

Μπουζούκι: Γεώργιος Καραβασίλης,

Κιθάρα: Δημήτρης Τσολέκας,

Αρμόνιο: Χαράλαμπος Βουγάς.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Η Β’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Γαλοπούλου την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00.

Στην εκδήλωση θα ακουστούν μελωδίες και κάλαντα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Η Γ΄ Δημοτική Κοινότητα θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:30, στην Πλατεία Ρομφέη (Κρίσπου- Κουλέ Καφέ)

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και θα συμμετέχουν μουσικά τμήματα του Ωδείου Άνω Πόλης, τα οποία θα ψάλλουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες που αρμόζουν στο πνεύμα των ημερών.

Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Η Ε΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά με τίτλο “Μαγικά εκπαιδευτικά Χριστούγεννα” την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:00-18:00 στη διεύθυνση Βασ. Όλγας 162 & 25ης Μαρτίου (Βίλα Μορντώχ) για ανταλλαγή ευχών, τραγούδια, μουσική, διασκέδαση και την φωταγώγηση του δέντρου στις 18:00 η ώρα που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εορτών.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα