Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Πως εντοπίστηκαν.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-τέσσερις-συλλήψεις-για-π-951472
Parallaxi

Τέσσερα άτομα που εμπλέκονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών συνέλαβαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, στην Παλαιά Εθνικό Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο 29χρονος οδηγός του οποίου (αλλοδαπός) δεν συμμορφώθηκε σε σήμα για έλεγχο, αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το όχημα σε αγροτική περιοχή και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλε. Εντός του αυτοκινήτου, βρέθηκε στον χώρο των αποσκευών, αλλοδαπός, ο οποίος στερείτο ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια.

Χθες το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό (ύψος Κερδυλλίων) εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 20χρονο αλλοδαπό και άλλα δύο άτομα- και οι τρεις στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Επίσης, στο ύψος των διοδίων της Ασπροβάλτας, επίσης στην Εγνατία Οδό, εντοπίστηκαν άλλα τρία άτομα (οδηγός και δύο επιβάτες) σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επίσης στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Συνελήφθη επιπλέον ένας 17χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Αναπληρωτή Ανακριτή Ανηλίκων Ροδόπης, για το αδίκημα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας εκ κερδοσκοπίας.

Οι παραπάνω συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα