Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Τι θα ισχυριστεί ο πατέρας που επιχείρησε να ανατιναχτεί με τα παιδιά του

«Είμαι πεπεισμένος ότι δε θα έφτανε στο μοιραίο» υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Parallaxi
θεσσαλονίκη-τι-θα-ισχυριστεί-ο-πατέρα-986791
Parallaxi

Στον ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης αναμένεται να απολογηθεί σήμερα Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι ο 62χρονος απόστρατος που είχε κλειστεί με τα δύο ανήλικά δίδυμα παιδιά του σε αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου, πιθανότατα, για να ανατινάξει το όχημα στο Μελισσοχώρι.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Αναλυτικότερα, ο απόστρατος διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου κατ’ εξακολούθηση, απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου και παράνομη οπλοφορία.

Όπως έχει ήδη προϊδεάσει ο δικηγόρος του, ο 62χρονος θα υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στα παιδιά του. «Είμαι πεπεισμένος ότι δεν ήθελε να φτάσει στο μοιραίο. Ήταν πράγματι μια αποκλίνουσα συμπεριφορά που κινήθηκε στα όρια, αλλά δεν ήθελε να δει νεκρά τα παιδιά του. Ούτε ήθελε να εκδικηθεί τη σύζυγο βλέποντας τα παιδιά της νεκρά. Αν το ήθελε πραγματικά αυτό, δική μου εκτίμηση είναι, ότι θα το είχε κάνει και δεν θα πήγαινε υπό τα όμματα της μητέρας, θα πήγαινε σε ένα παρακείμενο χώρο και θα είχε δώσει τέλος», είχε δηλώσει ο Γιάννης Κεραμετσίδης, μιλώντας στον Alpha.

Ο 62χρονος έχει κατηγορηθεί από τη μητέρα των παιδιών ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς την ίδια με αποτέλεσμα αυτή να ζητήσει διαζύγιο. Αυτό αποκάλυψε η θεία των παιδιών, επίσης, στον Alpha.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωγή για διαζύγιο είχε καταθέσει και ο 62χρονος, υποστηρίζοντας ότι έχει υποστεί «ισχυρό κλονισμό» επειδή η σύζυγός του «δεν του μιλούσε ωραία και τον προσέβαλε», όπως υποστήριζε ο ίδιος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα