Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Υποβάλει μήνυση η μητέρα του 18χρονου που ξυλοκοπήθηκε σε ΕΠΑΛ

«Γύρω στα 15 παιδιά έπεσαν πάνω του» λέει η ίδια

Parallaxi
θεσσαλονίκη-υποβάλει-μήνυση-η-μητέρα-1104512
Parallaxi

Μήνυση κατέθεσε κατά των μαθητών που ξυλοκόπησαν τον γιο της στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη, υπέβαλλε η μητέρα του 18χρονου μαθητή.

Μιλώντας στο MEGA η μητέρα του 18χρονου περιέγραψε πώς συνέβη το βίαιο περιστατικό. «Ο γιος μου πέρασε μπροστά από εκείνη την παρέα. Τον έσπρωξε ο ένας εσκεμμένα. Ο γιος μου ζήτησε τον λόγο, πιάστηκαν στα χέρια κι από εκεί και πέρα έπεσαν όλοι πάνω του», ανέφερε.

Ακολούθως συνέχισε λέγοντας ότι «το περιστατικό έγινε στο διάδρομο του σχολείου, την ώρα του διαλείμματος. Εκ των υστέρων έμαθα ότι υπήρχαν δύο καθηγητές. Ο ένας τραβούσε το παιδί που είχε κεφαλοκλείδωμα τον γιο μου κι ο άλλος έτρεξε να τους χωρίσει. Γύρω στα 15 παιδιά έπεσαν πάνω του».

Η μητέρα του 18χρονου υπογράμμισε ότι ο γιος της είναι σοκαρισμένος. «Πονάει πολύ στο κεφάλι, γιατί έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και πονάει στα πλευρά», επισήμανε, τονίζοντας ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι δίπλα τους, όπως και ότι έχουν δική τους ψυχολόγο.

Όπως είπε η μητέρα του μαθητή, έχει ακούσει και για παρόμοια περιστατικά στο σχολείο, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου επισήμανε στο MEGA πως όταν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός μαθητή το σχολείο θα πρέπει να απευθύνεται στις αστυνομικές αρχές. «Δεν έχουν κατανοήσει οι ανήλικοι δράστες, γιατί είναι δράστες μιας άδικης πράξης, ότι θα έχουν κυρώσεις και από τον νόμο και από το σχολείο», υποστήριξε.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα