Θεσσαλονίκη

Τζακόπουλος: Όταν κάνεις «έργα βιτρίνας», τότε η μόνη βιτρίνα της πόλης είναι τα προβλήματά της

Τι αναφέρει για τον απολογισμό του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Parallaxi
τζακόπουλος-όταν-κάνεις-έργα-βιτρίν-1039801
Parallaxi

Στον απολογισμό του Δημάρχου Θεσσαλονίκης αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Θεσσαλονίκη για όλους», Σάκης Τζακόπουλος.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Απολογισμό άλυτων προβλημάτων, ημιτελών έργων ακόμη και έργων που απλά βρίσκονται στα χαρτιά ή και μόνο στις σκέψεις του ιδίου και των συνεργατών του, παρουσίασε ο εντολοδόχος και απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δέκα μέρες πριν της εκλογές,

Αναφέρει ως επιτυχία της διοίκησής του τη μείωση κατά 30% των δημοτικών τελών, χωρίς καμία εξήγηση ως προς το γιατί τα δημοτικά τέλη δεν μειώθηκαν κατά 50% όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά το 2019.

Η ημιτελής διάνοιξη της Αγίου Δημητρίου, με τον τρόπο που έγινε, έρχεται να συμβάλει ακόμη περισσότερο στο καθημερινό «χάος Ζέρβα», δίχως λέξη από τον απερχόμενο δήμαρχο, για το πόσα χρόνια θα πρέπει να περιμένουν οι Θεσσαλονικείς, ώστε να δουν το έργο ολοκληρωμένο.

Στην «εικονική πραγματικότητα Ζέρβα», απαντά η ίδια η ζοφερή πραγματικότητα της Θεσσαλονίκης, με τα σπασμένα πλακάκια σε παραλιακή και Αριστοτέλους να απέχουν παρασάγγας από τις ψηφιακές μακέτες που δείχνουν το πως ο ίδιος φαντάζεται ότι θα είναι τα συγκεκριμένα σημεία, χρόνια αργότερα.

«Κάποτε στο μέλλον», ο κύριος Ζέρβας, ενισχύει το στόλο των απορριμματοφόρων και προσλαμβάνει προσωπικό στην υπηρεσία καθαριότητας, επιβεβαιώνοντας έτσι, όχι απλά ότι απέτυχε να διατηρήσει την πόλη καθαρή με τα υπάρχοντα μέσα, αλλά και ότι το χάλι για το οποίο δέχεται καθημερινά την κριτική των δημοτών, πρόκειται να συνεχιστεί εις το διηνεκές.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα