Θεσσαλονίκη

Ζέρβας κατά Αγγελούδη: Τα ψεύτικα άλλοθι συχνά πιάνουν στην επικοινωνία, σπανίως στη Δικαιοσύνη

Συνέχεια στην κόντρα τους

Parallaxi
ζέρβας-κατά-αγγελούδη-τα-ψεύτικα-άλλο-1067846
Parallaxi

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ απερχόμενου και νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Η παράταξη Ζέρβα επανήλθε με νέα της ανακοίνωση κατά της νέας δημοτικής αρχής με αφορμή τα ογκώδη απορρίμματα και τις άδειες σε εργαζόμενους της Καθαριότητας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Τα ψεύτικα άλλοθι συχνά πιάνουν στην επικοινωνία, σπανίως στη Δικαιοσύνη

Η πρώτη απολογία της Διοίκησης Αγγελούδη, σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης, περιελάμβανε -όπως προβλέψαμε άλλωστε- το αναμενόμενο “ανάθεμα” στους προηγούμενους.

Ευκαιρία να γίνει σαφές, πως η εύλογη πίστωση χρόνου που δικαιούται κάθε νέα Διοίκηση, δεν συνοδεύεται από υποχρέωση της μείζονος αντιπολίτευσης, να γίνεται -ως απελθούσα διοίκηση- «σάκος του μποξ», ή πηγή «άλλοθι».

Ούτε για να συγκαλυφθούν τα αποτελέσματα παρασκηνιακών πιέσεων και μεθοδεύσεων που είχαν ήδη επιστρατευθεί από τη νέα Διοίκησης πριν την ανάληψη των καθηκόντων της (και συνεχίζονται), ούτε για να καλυφθούν παρατυπίες, που συνοδεύουν την επίσημη έναρξη της θητείας της.

Το αν κάποιοι επιχειρούν με ψέματα να θολώσουν μόνο τη σημερινή εικόνα, ή και πολλές επόμενες, συνεχίζοντας την αντιπολίτευση στους απελθόντες, αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί.

Τα ψεύτικα άλλοθι συχνά πιάνουν στην Επικοινωνία, αλλά σπανίως στη Δικαιοσύνη που προφανώς θα καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους, όπως και την κυρία που αξίωσε και εξασφάλισε την παράκαμψη κάθε ένστασης των “απερχόμενων”, ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες αδειών στη αρχή της θητείας της νέας Διοίκησης. Και τελικά η Δικαιοσύνη ξέρει και από τύπους και από ουσία, αλλά και να λειτουργεί ανεπηρέαστη από μεθοδεύσεις παρασκηνίου.

Σε ότι αφορά στο θέμα των ογκωδών που μεταφέρθηκαν όπισθεν των κοιμητηρίων, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, δεν είχαν ούτε καν την ψυχραιμία να αντιληφθούν πως πρώτοι αναγνωρίσαμε στην παρανομία -που κατ` ουσία παραδέχτηκαν- την καλή πρόθεση κάλυψης μιας σημαντικής ανάγκης. Το μειονέκτημα τέτοιων επιλογών, είναι πως η ευκολία καταφυγής σε παράνομες (ή έστω παράτυπες) ενέργειες, δεν είναι βέβαιο, ότι πάντα θα συνοδεύεται από καλές προθέσεις.

Όσο για τα δημοτικά τέλη;

Επειδή συμφωνούμε πως οι πολίτες δικαιούνται να ξέρουν όλη την αλήθεια θα επανέλθουμε…

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα