Θεσσαλονίκη

Ζιγκερίδης για εκλογές: Απαράδεκτη η απόφαση του δικαστηρίου

"Δεν μπορώ να καταλάβω την τυπολατρία των δικαστικών, όταν αντίστοιχη υπόθεση στην Ρόδο δικαίωσε το συνδυασμό" δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Δυναμική Ενότητα Πολιτών» Δημήτρης Ζιγκερίδης

Parallaxi
ζιγκερίδης-για-εκλογές-απαράδεκτη-η-α-1055638
Parallaxi

Αναλυτικά η δήλωσή του για την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, που αποκλείει την παράταξη από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου:

“Με την άδικη απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης η οποία μας αποκλείει από τις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 και αλλοιώνει την βούληση χιλιάδων ψηφοφόρων και του Εκλογικού σώματος,  καταργεί στη ουσία το συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Ο δικαστικός αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος και μέχρι τον ΑΝΩΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ , είμαι εξοργισμένος γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την τυπολατρία των δικαστικών,  όταν αντίστοιχη υπόθεση στην Ρόδο δικαίωσε το συνδυασμό , αλλά και στα Ιωάννινα οι δικαστές έδειξαν ότι μπορούν να δώσουν λύσεις στα αδιέξοδα και τα κενά ενός νόμου.
Δεν μπορεί η Δυναμική Ενότητα Πολιτών με τον διπλάσιο αριθμό υποψηφίων από το κατώτερο αριθμό να είναι εκτός , λόγω του ότι αντί να κοινοποιηθεί η υπεύθυνη δήλωση που είχε εκδοθεί από το gov.gr στις 29-8-2023 εμπρόθεσμα κοινοποιήθηκε το παράβολο κάτι που έκανε δεκτό το Δικαστήριο της Ρόδου!
Ευχαριστώ τους υποψήφιους αγωνιστές της Δυναμικής Ενότητας Πολιτών,  που άντεξαν τις πιέσεις , τα ψέματα  και τις μηχανοραφίες , στάθηκαν στο ύψος τους, ΑΝΤΙΘΕΤΑ με καποιους που δεν ΑΝΤΕΞΑΝ και δεν ήταν δίπλα μου.
Η υποψηφιότητα μου τελικά ενόχλησε πολλούς γιατί είχαμε θέσεις και απόψεις,
Πρόγραμμα για τον μέλλον του Δήμου, την επιστημονική γνώση και εμπειρία να το υλοποιήσουμε , όμως κάποιοι δεν μας έδωσαν το δικαίωμα.
Αγαπητοί φίλες και φίλοι υποστηρικτές του συνδυασμού είμαι πολύ στενοχωρημένος από την άδικη απόφαση,
 σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω μέχρι την τελική δικαίωση.
Αποτελούσαμε την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης του τόπου μας και σήμερα σας καλώ όλους να σταθούμε απέναντι σε ένα ΚΑΘΕΣΤΩΣ αυτή είναι η επιλογή μας.
Τώρα πρέπει να μείνουμε σταθεροί στην απόφαση μας να είμαστε απέναντι στην Ανίερη συμμαχία “Αριστεράς” και Δεξιάς για τα μικρά και μεγάλα συμφέροντα τους.
Εμείς θα συνεχίσουμε με το ρόλο του ενεργού πολίτη και εθελοντή να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας!
Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου!”
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα