Επικαιρότητα

Ξαφνικό τέλος για ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης – Κλείνει ο Real FM

Oι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του σταθμού σταματούν από σήμερα

Parallaxi
ξαφνικό-τέλος-για-ραδιόφωνο-της-θεσσα-930818
Parallaxi

Δυσάρεστη η είδηση που έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες οτι κλείνει το ενημερωτικό ραδιόφωνο του Real fm στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του σταθμού σταματούν από σήμερα, με το μέλλον των τεσσάρων δημοσιογράφων που εργάζονταν σε αυτό να είναι αβέβαιο, αφού με ξαφνική απόφαση της διοίκησης του Ομίλου στην Αθήνα το ραδιόφωνο από ενημερωτικό γίνεται μουσικό.

Το γραφείο του Real FM 107,1 στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί σχεδόν ταυτόχρονα με την έναρξη λειτουργίας του Real FM 97,8 στην Αθήνα, αναμεταδίδοντας παράλληλα με το δικό του πρόγραμμα εκπομπές του κεντρικού σταθμού στην πρωτεύουσα.

Το «αντίο» του Μπάμπη Τζιομπάνογλου

Ο επικεφαλής δημοσιογράφος του σταθμού Μπάμπης Τζιομπάνογλου, αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση το ραδιόφωνο που συνεργάστηκε για πολλά χρόνια.

“Ένας σπουδαίος κύκλος έκλεισε , ένα συναρπαστικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Μετά από 14 χρόνια αδιάλειπτων εκπομπών ο REAL FM Θεσσαλονίκης , στους 107.1 ολοκλήρωσε την τροχιά του στον αέρα των ερτζιανών της πόλης, συμπληρώνοντας στο ενεργητικό του χιλιάδες ώρες πτήσης! Με συνεπιβάτες του όλους εσάς , τους φίλους ακροατές, που τον αγκαλιάσατε απο την πρώτη στιγμή και τον κάνατε το δικό σας ραδιόφωνο!Με όλους εσάς που πανηγυρίσατε μαζί του τις πρωτιές, με όλους εσάς που σταθήκατε στο πλευρό του και στα δύσκολα! Λένε πως αυτό που μετρά περισσότερο ακόμα και από τον προορισμό , είναι τις περισσότερες φορές το ίδιο το ταξίδι. Θα συμπληρώσω ότι το πιο συναρπαστικό ταξίδι το φτιάχνουν οι άνθρωποι που ταξιδεύουν μαζί σου και σε αυτήν την διαδρομή σίγουρα ανταμώσαμε με τους καλύτερους!Και είμαι βέβαιος πως στο μέλλον θα ξανανταμώσουμε και πάλι…Σας ευχαριστώ όλους με τον τρόπο του REAL, δηλαδή…αληθινά!!!Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!!!”

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα