Διεθνή

Ξυλοκόπησαν και πέταξαν από το πλοίο παγκόσμιο πρωταθλητή ακοντισμού

Η Αστυνομία της Γρενάδας ερευνάει την ομαδική επίθεση εις βάρος του αθλητή.

Parallaxi
ξυλοκόπησαν-και-πέταξαν-από-το-πλοίο-π-928511
Parallaxi

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ακοντισμού Άντερσον Πίτερς υπέστη τραυματισμούς έπειτα από ξυλοδαρμό, στη Γρανάδα. Μάλιστα, οι δράστες τον πέταξαν από το σκάφος όπου βρισκόταν.

Ο 24χρονος πρωταθλητής, σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να ξυλοκοπείται αρκετά άτομα. Στη συνέχεια τον πέταξαν στη θάλασσα από το πλοίο. Ο Πίτερς, σύμφωνα με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Γρενάδας, νοσηλευόταν για «μη απειλητικά για τη ζωή τραύματα».

Η Αστυνομία της Γρενάδας ερευνά την επίθεση εναντίον αθλητή και τα μέλη του πληρώματος του σκάφους βοηθούν στην έρευνα, σύμφωνα με το Inside the Games.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άντερσον Πίτερς είχε επιστρέψει στη Γρενάδα μόλις την Τρίτη μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον ακοντισμό ανδρών στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες. Έτυχε υποδοχής ήρωα κατά την επιστροφή του στη χώρα. Ο εν ενεργεία παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε δεύτερος στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες με καλύτερη προσπάθεια 88.64, ενώ ο Πακιστανός Arshad Nadeem κέρδισε το χρυσό με βολή 90.18μ.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Γρενάδας δήλωσε ότι θα υποστηρίξει την έρευνα για το περιστατικό και θα βοηθήσει τον Πίτερς στην ανάρρωσή του.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα