Οι νικητές του διαγωνισμού Fischer και parallaxi

0
1367

Η Fischer, η parallaxi και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κάλεσαν τους αναγνώστες του parallaximag να αποτυπώσουν την καθημερινότητα του 56ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Ζητήσαμε επί δέκα μέρες να τραβήξετε με το κινητό ή τη φωτογραφική μηχανή εικόνες από τη ζωή στις αίθουσες, το Λιμάνι και τους άλλους χώρους του Φεστιβάλ.

Φέτος οι θεατές του Φεστιβάλ και αναγνώστες της parallaxi κλήθηκαν να δημιουργήσουν το φωτογραφικό άλμπουμ του Φεστιβάλ. Στέλνοντας καθημερινά εικόνες από τη ζωή στις αίθουσες, το Λιμάνι και τους άλλους φεστιβαλικούs χώρους της πόλης. Ένα selfie, μια στιγμή πριν ή μετά την προβολή, μια ουρά θεατών, ένας χαλαρός καφές στην Αποθήκη Γ, μια συνέντευξη τύπου, ένας υψηλός καλεσμένος, ένα πάρτι, μια μπίρα και κουβέντα σε ένα μπαρ. Έτσι φτιάξαμε μαζί το φωτογραφικό άλμπουμ του Φεστιβάλ.

Εκατοντάδες φωτογραφίες έφτασαν στο mail μας από τις οποίες επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε 65. Τριάντα συμμετέχοντες παρακολούθησαν ταινίες κερασμένοι από τη Fischer και τρεις είναι οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού.

Σήμερα ανακοινώνουμε τους νικητές του διαγωνισμού, όπως τους επέλεξε η ομάδα του parallaximag.

1ο Βραβείο

36 t

-Παλτίδου Μάιρα

2ο Βραβείο

tiff-fullsize

– Χρήστος Κεσόγλου

3ο Βραβείο

P1050124– Πάνος Παπανικολάου

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν για την παραλαβή των δώρων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προηγούμενο άρθροΚι από Νοέμβρη …Χριστούγεννα
Επόμενο άρθροΚάνε κοπάνα πάμε παραλία
parallaxi
To No1 Free Press Περιοδικό στην Θεσσαλονίκη. Από το 1989 κάθε μήνα στους δρόμους της πόλης και καθημερινά στο διαδίκτυο με την εγκυρότητα του ονόματος και της ομάδας της. Ιδέες, τάσεις, πρόσωπα, πολιτισμός, η πόλη και ο κόσμος. Είστε στο σωστό σημείο: Η parallaxi γνωρίζει την Θεσσαλονίκη καλύτερα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ