Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την εργασία στον Τομέα της Ναυτιλίας

0
1595

Στο πλαίσιο των ευρύτερων δράσεων, οι οποίες αφορούν τη ναυτική και ναυτιλιακή εκπαίδευση, το περιοδικό Ναυτικά Χρονικά και η εκπαιδευτική πρωτοβουλία Isalos.net, προχωρούν στη διοργάνωση της ημερίδας «Επιλέγω Ναυτιλία» στη Θεσσαλονίκη.

epilegoΣκοπός των εκδηλώσεων «Επιλέγω Ναυτιλία» είναι η παροχή ενός σταθερού δίαυλου επικοινωνίας με νέα στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας, σπουδαστές ΑΕΝ και φοιτητές ναυτιλιακών τμημάτων ΑΕΙ.

Η ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» στη Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθεί την Παρασκεύη, 26 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00 – 14:30, στην Αποθήκη Δ του ΟΛΘ.

201705020733365153

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι υψηλόβαθμα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, αξιωματικοί ΕΝ, ναυτιλιακοί οικονομολόγοι και αναλυτές.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της ημερίδας, στους ειδικά διαμορφωμένους, κοινόχρηστους χώρους του ΟΛΘ, οι ενδιαφερόμενοι νέοι και νέες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των χορηγών εταιρειών.

Η συμμετοχή στην ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» είναι δωρεάν, απαιτείται, όμως, εγγραφή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/34319277884

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» αλλά και την εγγραφή στην ημερίδα, μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.isalos.net/epilegonautilia.

Τα Δ.Τ. των ημερίδων «Επιλέγω Ναυτιλία» σε Πειραιά και Χίο, μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

  1. Πειραιάς: http://www.isalos.net/2016/11/epilego-naftilia/
  2. Χίος: http://www.isalos.net/2017/03/h-naftilia-epistrefei-sti-genethlia-gi-tis/

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ