Η Θεσσαλονίκη θα χορέψει την Κυριακή στο Λευκό Πύργο!

0
17762

Στο πλαίσιο του μήνα Γαλλοφωνίας στην πόλη, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να χορέψει μαζικά την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, στο τοπόσημο της πόλης, flash mob. 

Δυνατή μουσική, κόσμος, χαρά και χορός μπροστά από τον Λευκό Πύργο έπειτα από το μεγάλο flash mob dance που διοργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, προσκαλώντας όλους τους Θεσσαλονικείς στα “βήματά” του.

Τα βήματα είναι απλά καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε αν θέλετε να πάρετε μέρος, είναι να παρακολουθήσετε στο παρακάτω video την χορογραφία για το συγκεκριμένο event και να κάνετε πρόβες με την άνεσή σας μπροστά στον καθρέφτη σας. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση education@ift.gr και να κλείσετε δωρεάν, φυσικά, την θέση σας.

Ωστόσο οι διοργανωτές τονίζουν πως ακόμα και αν δεν έχετε χρόνο για πρόβες, μην διστάσετε να παρευρεθείτε και να μπείτε στον χορό. Άλλωστε αυτό είναι και το σύνθημα: Μπείτε στον Χορό!

Με ένα τραγούδι του Jessy Matador το Flashmob Francophonie 2017 θα κάνει την Θεσσαλονίκη να κινηθεί σε πραγματικούς ρυθμούς γιορτής. Μάλιστα όλοι όσοι συμμετέχουν στον χορό θα λάβουν και ένα αναμνηστικό t shirt.

*Την Κυριακή 12 Μαρτίου, ώρα 12.00 στον Λευκό Πύργο

Η parallaxi γνωρίζει τη Θεσσαλονίκη καλύτερα. Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη απλά κάνε like εδώ.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ